Κορωνοϊός - UEFA: Ακυρώνονται και επισήμως όλοι οι αγώνες εθνικών ομάδων τον Ιούνιο

Κορωνοϊός - UEFA: Ακυρώνονται και επισήμως όλοι οι αγώνες εθνικών ομάδων τον Ιούνιο

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων τον Ιούνιο διακόπτονται, για να κερδίσει ημερομηνίες η UEFA στο αθλητικό ημερολόγιο, αφού οι 55 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες δίνουν προτεραιότητα στην ολοκλήρωση των μεγάλων πρωταθλημάτων (Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία) και του Champions League

uefa_logo
H UEFA ανακοίνωσε και επίσημα πως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα επίσημη ή φιλικό παιχνίδι μεταξύ εθνικών ομάδων τον Ιούνιο.

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων τον Ιούνιο διακόπτονται, για να κερδίσει ημερομηνίες η UEFA στο αθλητικό ημερολόγιο, αφού οι 55 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες δίνουν προτεραιότητα στην ολοκλήρωση των μεγάλων πρωταθλημάτων (Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία) και του Champions League.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσημα πως, έπειτα από την τηλεδιάσκεψη με τους γενικούς γραμματείς των 55 ενώσεων-μελών της UEFA, η εκτελεστική επιτροπή της UEFA έλαβε μια σειρά αποφάσεων, λόγω της πανδημίας.

Όλοι οι αγώνες εθνικών ομάδων για άνδρες και γυναίκες που πρόκειται να παιχτούν τον Ιούνιο του 2020 αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. Αυτό περιλαμβάνει τους αγώνες play-off για το UEFA EURO 2020 και τους προκριματικούς αγώνες για το UEFA Women's EURO 2021.

O πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν φέρεται να έδωσε ένα μήνα επιπλέον παράταση στην αρχική τελική προθεσμία για λήξη των εγχώριων πρωταθλημάτων έως τις 30 Ιουνίου, η οποία μετατίθεται πλέον για τις 31 Ιουλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Άλλοι 864 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός - Λος Άντζελες: Οδοιπορικό του protothema.gr στην εποχή του φονικού ιού

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: «Πρόκειται για εμπόλεμη ζώνη» λένε γιατροί νοσοκομείου στο Μπρούκλιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης