Serie A: Ο Ντοναρούμα δεν ανανεώνει στη Μίλαν, οδεύει προς Premier League ή Παρί

Serie A: Ο Ντοναρούμα δεν ανανεώνει στη Μίλαν, οδεύει προς Premier League ή Παρί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport, Τζίτζι Ντοναρούμα και Μίλαν δύσκολα θα ανανέωσουν την συνεργασία τους, με το μέλλον του Ιταλού να βρίσκεται ανάμεσα στην Premier League και την Παρί Σεν Ζερμέν

donaruma
Τους τελευταίους μήνες του στη Μίλαν ενδεχομένως περνά ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τους Ροσονέρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως προκύπτει από την «Gazzetta Dello Sport», ο 21χρονος κίπερ δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2021 και είναι στο χέρι της Μίλαν να τον πουλήσει στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να λάβει και περισσότερα χρήματα στα ταμεία της.

Το όραμα του Ιβάν Γκαζίδη δεν φαίνεται να συμπίπτει με τις βλέψεις του Μίνο Ραϊόλα, που εκπροσωπεί τον παίκτη κι έτσι ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για τον σύλλογο που θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαβορί αποτελεί η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και σύλλογοι από την Premier League, που έχουν στο στόχαστρο τον νεαρό πορτιέρε, με επικρατέστερη την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Ιταλία: Αρχές Μαΐου η επανέναρξη της Serie A

Κορωνοϊός - Ιταλία: Συμφωνία για επανέναρξη της Serie A στις 9 Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης