«Συναγερμός» ενόψει ντέρμπι στον ΠΑΟΚ

«Συναγερμός» ενόψει ντέρμπι στον ΠΑΟΚ

Σε εγρήγορση είναι όλοι στον ΠΑΟΚ για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Τούμπα

paoks
Στο ρυθμό του ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν στον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι σε εγρήγορση για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό στην Τούμπα και θα μπορούσε να βάλει σε περιπέτειες την ομάδα στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν αποφασίσει να λάβουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και σήμερα ή το αργότερο αύριο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Ένα από τα πρώτα μέτρα είναι το δίχτυ που θα τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες του γηπέδου, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να υπάρξει καμία πιθανότητα τιμωρίας της ομάδας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φοβούνται πως με την πρώτη ευκαιρία κάποιου «παραστρατήματος» θα δοθεί η ευκαιρία στον Ολυμπιακό να αποχωρήσει από το γήπεδο και για αυτό το λόγο θα υπάρξει σχετική οδηγία και στους οργανωμένους, οι οποίοι θα κληθούν να προστατέψουν την ομάδα τους από κάποιους ανεγκέφαλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης