Η Ίντερ προσγείωσε την Κόμο, φρένο της Νάπολι στη Λάτσιο, άνετο διπλό της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας, δείτε γκολ από την Ευρώπη
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Άστον Βίλα, αφού επέστρεψε από το 2-4 και πήρε ισοπαλία 4-4 αλλά παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού – Πέρασε με 2-1 από την Κολωνία η Λεβερκούζεν
Το 4-4 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα είναι το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει στην Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-2, αλλά κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία, όμως, παρόλα αυτά παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εύκολο διπλό έκανε η Λίβερπουλ που επιβλήθηκε με 3-1 της Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Σάντερλαντ επικράτησε με σκορ 1-0 της Τσέλσι.
Στη La Liga η Μπέτις δεν είχε πρόβλημα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της με την Έλτσε την οποία και νίκησε με σκορ 2-0, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε 1-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο και η Βιγιαρεάλ με 2-0 της Χετάφε.
Στην Bundesliga η Λεβερκούζεν πέρασε από την έδρα της Κολωνία με 2-1, ενώ η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου.
Φρένο έβαλε η Νάπολι στη Λάτσιο στη Serie A με την οποία έμεινε στο 1-1, ενώ η Ίντερ προσγείωσε την Κόμο την οποία και νίκησε με 2-0. Σημαντικό διπλό της Μίλαν με 2-1 επί της Τζένοα.
Το προφίλ της 10ης αγωνιστικής της Premier League Έβερτον-Κόβεντρι 3-1 (56΄, 61΄ Μπαρί, 81΄ Ντιούσμπερι-Χολ - 52΄ Γκμπόχο)
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.