Μαρία Σάκκαρη: «Το μήλο κάτω από τη μηλιά» - Η κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση της καριέρας της

Μαρία Σάκκαρη: «Το μήλο κάτω από τη μηλιά» - Η κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση της καριέρας της

Για πρώτη φορά, η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται για τα προημιτελικά  Grand Slam διοργάνωσης, κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα στη Μελβούρνη - Το «προφίλ» της Ελληνίδας τενίστριας και η πορεία της προς την καταξίωση - Ο ρόλος της οικογένειάς της

000_1O97BI
Στον σημαντικότερο αγώνα της σε Grand Slam διοργάνωση, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα, στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το παιχνίδι τους είναι το δεύτερο στο πρόγραμμα, μετά από διπλό, και θα ξεκινήσει λίγο μετά από τις 03:00 (Eurosport).

Οι δυο αθλήτριες είναι έτοιμες για την μεγάλη μάχη τους, που θα δώσει στη νικήτρια το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι για πρώτη φορά στην καριέρα της στους "16" και έχει ανοίξει η όρεξη της για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί ενώ η Τσέχα θέλει να είναι όπως το 2019 και το 2020 στον τελικό.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια το ... σκορ είναι 2-1 για την Ελληνίδα τενίστρια.

saka000
Κλείσιμο


Βούρκωσε ο πατέρας της Μαρίας Σάκκαρη με την πρόκρισή της στους «16»

Στον χθεσινό της θρίαμβο η Μαρία Σάκκαρη έκανε τον πατέρα της να βουρκώσει, καθώς ήταν η πρώτη  φορά στην καριέρα της που προκρίθηκε στους «16» του Open της Αυστραλίας.

Ήταν μια στιγμή που όλη η οικογένεια της περίμενε για χρόνια και ήταν σίγουροι όλοι πως θα έρθει.

Ο πατέρας της Ελληνίδας τενίστριας αλλά και η μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου είναι στη Μελβούρνη δίπλα στη Μαρία και βλέπουν ότι οι κόποι τους και οι θυσίες χρόνων έπιασαν τόπο.

Η Ελληνίδα τενίστρια ανέφερε τον μπαμπά και την μαμά στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα και οι δυο τους «φούσκωσαν» από περηφάνεια.


Δείτε το βίντεο:

Το τένις «κυλάει» στις φλέβες της

Υπάρχει στα κύτταρά της, κυλάει στο αίμα της και με πολύ και σκληρή δουλεία κατευθύνεται προς την κορυφή.

Είναι φανερό ότι η Σάκκαρη έχει βάλει όλες τις σωστές βάσεις, για να ανέβει με σταθερά βήματα εκεί που φτάνουν μόνο τα όνειρα της.

Η Μαρία Σάκκαρη γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1995 και είναι κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου, πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που έπαιξε στο Ρολάν Γκαρός, και εγγονή του Δημήτρη Κανελλόπουλου. Υπάρχει, είναι εκεί το γονίδιο και η 20χρόνη δουλεύει πολύ σκληρά για να τελειοποιήσει. Με μόνιμη βάση την Ισπανία η Ελληνίδα τενίστρια προετοιμάζεται σκληρά για να αντιμετωπίσει τις καλύτερες.

saka012


Η οικογένεια μόλις διέκρινε το «μικρόβιο» και στην μικρή Μαρία θέλησε να της δώσει όλα τα εφόδια για μπορέσει να φτάσει τις πραγματικές τις δυνατότητες.

Μέχρι τα 12 της χρόνια την προπονούσε ο παππούς της, ο οποίος έχει βγάλει πολλούς μεγάλους αθλητές, αλλά η οικογένεια αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο η Μαρία να αρχίσει προπονήσεις με ξένους προπονητές ώστε να έχει τα καλύτερα εφόδια στον διεθνή ανταγωνισμό. Η νεαρή αθλήτρια παίρνει μέρος σε διεθνή τουρνουά από πολύ μικρή ηλικία και πια δήλωνε πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Παραγωγός τουρκικών σειρών ο πατέρας της Σάκκαρη

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να γνωρίζουμε την Αγγελική Κανελλοπούλου, ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν, όμως, ότι ο πατέρας της Μαρίας είναι ο  Κώστας Σάκκαρης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Victory Entertainment που κλείνει τα δικαιώματα προβολής στην Ελλάδα όλων των τουρκικών σειρών, κάποιες εκ των οποίων προβάλλονται στην τηλεόραση και άλλες διανέμονται με dvd μέσω περιοδικών.



sak1


000_1O97AK
000_1O97BN
000_1O96ZC
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης