Στη "Rod Laver Arena" θα φιλοξενηθεί το ξημέρωμα της Κυριακής η σπουδαία αναμέτρηση του 4ου γύρου του ΑΟ ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και την Πέτρα Κβίτοβα.
Το παιχνίδι τους είναι στο δεύτερο στο πρόγραμμα, μετά από διπλό, και θα ξεκινήσει λίγο μετά από τις 03:00 (Eurosport).
Οι δυο αθλήτριες είναι έτοιμες για την μεγάλη μάχη τους που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Η Μαρία Σάκκαρη είναι για πρώτη φορά στην καριέρα της στους "16" και έχει ανοίξει η όρεξη της για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί ενώ η Τσέχα θέλει να είναι όπως το 2019 και το 2020 στον τελικό.
Στα μεταξύ τους παιχνίδια το ... σκορ είναι 2-1 για την Ελληνίδα τενίστρια.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.