Μπάσκετ: Με Κεμζούρα στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Με Κεμζούρα στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός

Ο Κεστούτις Κεμζούρα ανακοινώθηκε πως θα είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν

kemzoura
Ο Λιθουανός τεχνικός δεν θα αποτελεί από εδώ  στο εξής τον υπηρεσιακό προπονητή των ερυθρολέυκων, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (20/10) πως θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κεμζούρα αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του Ντέιβιντ Μπλατ, εν συνεχεία προβιβάστηκε στον ρόλο του head coach μετά από την αποχώρηση του Αμερικανοισραηλινού και τελικά κέρδισε την παραμονή του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο 49χρονος κόουτς έκανε κανονικά σήμερα την προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό και μετά από επικοινωνία που είχε με την διοίκηση, του ανατέθηκε να καθοδηγήσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, έχει καταθέσει ήδη τις εισηγήσεις του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ (προσθήκες και αποχωρήσεις) και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νεότερα για την απόκτηση γκαρντ και σέντερ, αλλά και κάποιων παικτών που θα δουν την «πόρτα της εξόδου».

Για την ώρα, ο Ολυμπιακός στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (25/10) με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όμως δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ώρες να γνωστοποιηθούν οι πρώτες από τις κινήσεις που θα γίνουν σταδιακά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν ο Κεστούτις Κεμζούρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης