Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ

Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο τη νίκη. Αλλαγές από Χιμένεθ που έχει στην άκρη του μυαλού του και τη ρεβάνς Κυπέλλου της Τρίτης με τον Ατρόμητο

aek
Να επιστρέψει στον ίσιο δρόμο μετά το εφιαλτικό δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (4-1) θέλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται για την 22η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σιμόες, καθώς και τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Πέραν αυτών, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε 2-3 ακόμη αλλαγές έχοντας στην άκρη του μυαλού του τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τρίτη.

Η πρώτη αλλαγή που ίσως γίνει είναι αυτή του Τσιντώτα αντί του Μπάρκα στη θέση του γκολκίπερ. Ανάσες αναμένεται να πάρει ο Λιβάγια, ενώ ίσως συμβεί το ίδιο και με τον Μάνταλο. Στην τετράδα της άμυνας λόγω έλλειψης εναλλακτικών δεν αναμένονται εκπλήξεις. Οικονόμου και Τσόσιτς θα είναι τα στόπερ, με τον Γκάλο δεξιά και τον Μπακάκη αριστερά. Ο Κρίστισιτς με τον Γαλανόπουλο είναι φαβορί για τις θέσεις των κεντρικών χαφ, ενώ οι Μπακασέτας και Μπογέ φαντάζουν σίγουροι για τις θέσεις πίσω από τον Πόνσε, με τον Αλμπάνη να διεκδικεί κι αυτός θέση απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Μπάρκας, Σβάρνας, Γιανούτσος, Άλεφ και Κλωναρίδης, ενώ εκτός είναι ο Γιαννιώτας για λόγους τακτικής.

ΠΗΓΗ: sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης