«Νοσοκομείο» η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ με εννέα παίκτες να έχουν τεθεί νοκ άουτ
Μετά από τους τέσσερις τραυματίες νοκ άουτ τέθηκαν πέντε παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού τιμ λόγω γαστρεντερίτιδας
Δεν έφταναν στην μπασκετική ΑΕΚ τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ήρθε και η γαστρεντερίτιδα να χτυπήσει τα αποδυτήρια της και να μεγαλώσει την απόγνωση του Ντράγκαν Σάκοτα.
Με τους Φλιώνη, Μπράουν, Ουίλιαμς, Φίζελ να έχουν τεθεί νοκ άουτ με διάφορους τραυματισμούς η Ένωση επέστρεψε από την Ρόδο με την μισή αποστολή να έχει «χτυπηθεί» από γαστρεντερίτιδα!
Συγκεκριμένα πέντε παίκτες, δύο προπονητές και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου ταλαιπωρούνται από τα συμπτώματα και πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία και για το επόμενο τουρνουά που θα συμμετάσχει η ΑΕΚ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV