Ο Έλληνας πρωταθλητής αποχαιρετά την Μελβούρνη έχοντας γίνει πλουσιότερος κατά 578.000 ευρώ, αλλά και με τρεις ακόμη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν ξεκίνησε το τουρνουά ήταν στο Νο 15, αλλά μετά τις πέντε νίκες που σημείωσε έχει βρεθεί στο Νο 12 με την τελική του θέση να οριστικοποιείται τη Δευτέρα όταν και θα έχουν τελειώσει οι αγώνες.
Ο μοναδικός κίνδυνος να υποχωρήσει μια θέση και να βρεθεί στην 13η είναι να πάρει το τουρνουά ο Γάλλος Πουίγ (αντιμετωπίζει στον αυριανό ημιτελικό τον Τζόκοβιτς) και να σκαρφαλώσει από την 17η θέση που είναι τώρα στην... 9η.
Να σημειώσουμε ότι στην πρώτη θέση παραμένει ο Τζόκοβιτς με τον Ναδάλ να είναι 2ος, ενώ ο Ζβέρεφ είναι στην 3η θέση.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;