Ναδάλ: «Ο Στέφανος μπορεί να κατακτήσει πολλά Grand Slam»

Ναδάλ: «Ο Στέφανος μπορεί να κατακτήσει πολλά Grand Slam»

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά, ο σπουδαίος Ράφαελ Ναδάλ αποθέωσε τον Έλληνα πρωταθλητή

20615556
Το πόσο μεγάλος αθλητής το απέδειξε καθ' όλη τη διάρκεια του ημιτελικού όπου με μια συγκλονιστική εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στέφανο Τσιτσιπά τον οποίο νίκησε δίκαια με 3-0...

Ωστόσο ο Ράφαελ Ναδάλ πέρα από μια θρυλική μορφή του παγκόσμιου τένις είναι κι ένας σπουδαίος άνθρωπος όπως απέδειξε με τα όσα είπε για τη νέα γενιά των αθλητών του τένις και ειδικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Είναι καλοί παίκτες, βελτιώνοντας κάθε μήνα. Πάντα είναι μεγάλη πρόκληση να παίζεις απέναντί τους, αλλά αυτό είναι το ωραίο στο άθλημά μας. Να μπορείς να μοιραστείς εμπειρίες με αυτές τις γενιές και να τους βλέπεις να βελτιώνονται. Εύχομαι σε όλους μία πετυχημένη καριέρα», απάντησε αρχικά στην ερώτηση για τη νέα γενιά που εμφανίζεται σιγά, σιγά, ενώ όταν ρωτήθηκε από τον (επίσης σπουδαίο) Τζον Μάκενρο ειδικά για τον Τσιτσιπά κι αν πιστεύει ότι θα εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο τενίστα είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα είμαι αυτός που θα πει αν θα γίνει σπουδαίος ή όχι. Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει. Καλά χτυπήματα, ανεβαίνει καλά στο φιλέ. Μπορεί να γίνει ένας πρωταθλητής πολλών Γκραντ Σλαμ. Έφτασε στα ημιτελικά και αυτό δείχνει πολλά για αυτόν Ελπίζω να τον αντιμετωπίσω σε σημαντικούς αγώνες στο μέλλον».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης