Μαρτίνς: «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν στον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς: «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης παίζει... ρέστα πρόκρισης με την σπουδαία Μίλαν και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την πρόκληση που έχει ο ίδιος και οι παίκτες του

4650998
Βέβαιος πως οι παίκτες του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να προκριθούν απέναντι στη Μίλαν (13/12, 22:00) εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Ντανιέλ Ποντένσε πριν το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Europa League.

O Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε «τεράστια ομάδα» τους «ροσονέρι», ενώ στάθηκε και στη βοήθεια του κόσμου, που με το ξεχωριστό κορεό και τη στήριξή του θα δώσει επιπλέον ώθηση στους «ερυθρόλευκους», ενώ για την αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ, είπε πως πρόκειται για «εξαιρετικό επαγγελματία», καθώς και πως δεν έχει κάτι κακό να πει για εκείνον.

Αναλυτικά:
Για τον στόχο απέναντι στη Μίλαν: «Καλησπέρα (στα ελληνικά). Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα έχουμε απέναντι μας μια τεράστια ομάδα και από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη. Πρόκειται για τεράστια ομάδα και είχαμε πει το ποσο δύσκολο ήταν να περασουμε. Ειχαμε πει οτι θα κριθεί ως το τέλος η πρόκριση και αυτό γίνεται.Θα κάνουμε τα παντα για την πρόκριση και εαν το πετύχουμε θα είναι ιστορική επιτυχία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

Για τη σημασία της έδρας: «Σίγουρα θα βοηθήσει ο κόσμος και ξέρουμε οτι θα την έχουμε και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε. Οι παίκτες δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο. Να διαχειριστούμε σωστά και στρατηγικά το ματς αλλά και τον ενθουσιασμό. Το πιο σημαντικό είναι η προσέγγιση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Εαν δεν πιστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν καν προπονητής στον Ολυμπιακό. Δεν θα μπορούσα να ήμουν εδώ εαν δεν πίστευα. Το πιστεύω και τώρα. Πιστεύω στην ποιότητα μας και στην πρόκριση. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εγώ το πιστεύω».

Για το θέμα της άμυνας: «Το κάθε ματς έχει δική του στρατηγική. Δεν θα τα αλλάξουμε όλα. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Αύριο βάση της στρατηγικής μας θέλουμε να παράγουμε ξανά πολλές φάσεις αλλά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό θα κυνηγήσουν οι παίκτες μας αύριο».

Για τον Γιάγια Τουρέ: «Θέλω να του ευχηθω μέσα απο την καρδιά μου οτι καλύτερο. Τυχεροι που τον είχαμε. Εξαιρετικος επαγγελματιας και παίκτης. Δεν έχω τίποτα κακό να πω».



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης