Οδυσσέας Βλαχοδήμος: «Να φοράς στη φανέλα τα χρώματα της Ελλάδος και να ακούς τον Εθνικό ύμνο είναι κάτι ξεχωριστό»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: «Να φοράς στη φανέλα τα χρώματα της Ελλάδος και να ακούς τον Εθνικό ύμνο είναι κάτι ξεχωριστό»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα στο ματς με την Φινλανδία και δεν έκρυψε την συγκίνηση του ενώ έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια

4622717
Το 2018 αν μη τι άλλο θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος από τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στην Μπενφίκα και λίγους μήνες αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδας, την οποία επέλεξε από την Εθνική Γερμανίας.

Ο νεαρός πορτιέρο μίλησε στον ΘΕΜΑ FM 104.6 και στην εκπομπή «Που’ ναι η μπάλα οέο» για το προχθεσινό ντεμπούτο του, αλλά και για τις επόμενες προκλήσεις με την γαλανόλευκη.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου σήμερα σε συνδυασμό με το ότι κερδίσαμε παίζοντας καλή μπάλα. Αυτό που έλλειπε ήταν το δεύτερο γκολ ήτανε όμως μια καλή αρχή και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα με τα χρώματα της Εθνικής, όπως πιστεύω και οι γονείς μου.»

Ήταν ένα παιδικό όνειρο για εσένα; Ως Έλληνας της διασποράς είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό;
«Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν και με διάφορα στάδια της Εθνικής Γερμανίας αλλά να φοράς στη φανέλα τα χρώματα της Ελλάδος και να ακούς τον Εθνικό ύμνο είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι πολύ ωραίο.»

Η συνέχεια περιέχει τα προκριματικά του Euro. Δεν ξέρουμε ομάδες ,δεν ξέρουμε αντιπάλους. Πιστεύεις πως με βάση το σημερινό μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο;
«Πρώτα έχουμε το ματς με την Εσθονία και θέλουμε και σήμερα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε μέχρι τον Μάρτιο να μπορούμε να βγάλουμε όλοι το εκατό-τοις-εκατό στο γήπεδο και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Κάναμε πιστεύω σήμερα μια καλή αρχή και θα συνεχίσουμε έτσι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης