Οι λίγοι φίλοι της Εθνικής ομάδας που βρέθηκαν στο μακρινό Τάμπερε της Φινλανδίας για το ματς της Ελλάδας για το Nations League έστειλαν ένα... μυθικό μήνυμα στις οικογένειες τους.
Πιθανότατα πρόκειται για φοιτητές που βρίσκονται μακριά από τα πάτρια εδάφη και με πανό ζήτησαν... σουβλάκια! «Μάνα είμαι καλά, στείλε σουβλάκια!» ανέφερε το πανό.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία