Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία στους ομίλους του Europa League

Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία στους ομίλους του Europa League

Η πρώτη «έξοδος» για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στη Μίλαν (19:55 CosmoteSport2) όπου θα προσπαθήσει για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με τη Μπέτις

Τοθρε
Ο Ολυμπιακός ρίχνεται σήμερα το βράδυ (19:55 CosmoteSport2) στην μάχη με την Μίλαν για την δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, μετά και τη λευκή ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική με τη Ρεάλ Μπέτις στο «Καραϊσκάκης».

Ο Μαρτίνς μίλησε για αρκετά λεπτά στους παίκτες του Ολυμπιακού με το κλίμα πάντως να είναι πολύ καλό και με... status συσπείρωσης για τα ματς με Μίλαν και ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στο σχήμα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μίλαν στο οποίο ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά με την 11άδα τις τελευταίες ώρες υπήρχε η εκτίμηση για Σα αντί Γιαννιώτη αλλά ακόμα... παίζεται. Δεξί μπακ ο Τοροσίδης και αριστερά ο Κούτρης. Για το κέντρο της άμυνας το προβάδισμα έχουν οι Μεριά - Παπέ Σισέ και όχι τόσο ο Μιράντα. Ο άξονας θα έχει τον Γκιγιέρμε και από εκεί και πέρα υπάρχει το ερωτηματικό υπό την έννοια πως ο Μαρτίνς θέλει ένα... μηχανάκι για εκεί. Υπό αυτό το πρίσμα ίσως να μην ξεκινήσει ο Νάτχο αλλά να παίξει ένας εκ των Ανδρούτσου - Καμαρά (σ.σ. πιθανώς ξανά ο Καμαρά). Για δεκάρι παραμένει η αίσθηση - εκτίμηση για βασικό και αρχηγό τον Τουρέ και ότι έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με Φορτούνη. Για το ένα άκρο ο Φετφατζίδης και για το άλλο ο Ναουέλ ή ο Ποντένσε. Για την κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.

Η Μίλαν ανακοίνωσε την αποστολή της για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Σαν Σίρο» για το Europa League.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι στη λίστα του Τζενάρο Γκατούζο, σε αντίθεση με τον τραυματία Ματία Καλντάρα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζ. Ντοναρούμα, Ρέινα.
Αμυντικοί: Καλάμπρια, Λασάλ, Μουζάκιο, Ροντρίγκεζ, Ρομανιόλι, Σαπάτα.
Μέσοι: Μπακαγιόκο, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Κεσί.
Κλείσιμο
Επιθετικοί; Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο, Κουτρόνε, Ιγκουαΐν, Σούσο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης