Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Παναθηναϊκός μένει στη Euroleague

Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Παναθηναϊκός μένει στη Euroleague

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς που έρχεται από το NBA και τους Pelicans - «Η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός καλό θα ήταν να βρίσκεται εκεί που αγωνίζονται τα μεγαλύτερα κλαμπ  της Ευρώπης»

Μέσω δήλωσης του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη στάση της Euroleague, αλλά το καλό το φύλαγε για το τέλος, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς. Ενημέρωσε τους οπαδούς του συλλόγου ότι οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, που είναι καθ' οδόν για το ΟΑΚΑ. 

Επιπλέον, ο Γιαννακόπουλος τονίζει πως δεν χρειάζεται δημοψήφισμα, καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού Superfoods μίλησε απέναντι στην Μπασκόνια. Ο ίδιος υπογράμμισε πως είναι διατεθειμένος να αναλάβει κάθε οικονομική θυσία, για να σπάσει ρήτρες εκατομμυρίων, αν χρειαζόταν να αλλάξει διοργάνωση η ομάδα, όμως δεν είναι έτοιμος να παίξει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των παικτών και των φιλάθλων. «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον σύλλογο και τους φιλάθλους του, θέλω να ανακοινώσω την τελική και οριστική μου απόφαση. Είναι μια απόφαση ειλημμένη και όχι μια αντίδραση της στιγμής», ανέφερε.

Στη συνέχεια, βέβαια, επισήμανε με νόημα: «Θα σεβαστώ την προσωρινή τιμωρία μου από την Euroleague (η οποία δεν ανέστειλε την απόφαση έως ότου εκδικαστεί από δευτεροβάθμιο όργανο), αλλά σε περίπτωση μη δικαίωσής μου, αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία με εμένα και τον Παναθηναϊκό στην συγκεκριμένη διοργάνωση».

Από εκεί και πέρα, στη δήλωσή του στέκεται στη στήριξη των παικτών, του προπονητή και του κόσμου στο πρόσωπό του, σχολιάζει την απόφαση της Euroleague να στείλει τη φωτογραφία του σε όλους τους φύλακες των σταδίων ανά την Ευρώπη και λέει: 

«Επίσης, συμφωνώ στο ότι η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό και ότι ο Παναθηναϊκός καλό θα ήταν να βρίσκεται εκεί που αγωνίζονται τα μεγαλύτερα κλαμπ  της Ευρώπης. Για να μπορέσει να γίνει αυτό πράξη, οφείλει η Euroleague να αναγνωρίσει το λάθος της και έστω και την ύστατη στιγμή να ακυρώσει την άδικη προς εμένα ποινή, ώστε η σχέση μας να επανέλθει στην πρότερή της κατάσταση, η οποία ήταν στα καλύτερά της των τελευταίων πολλών ετών. Δεν γίνεται να μην μου επιτρέπει να παρακολουθώ από κοντά την ομάδα που αγαπώ παθολογικά και στην οποία, όπως επανέλαβα και νωρίτερα, επενδύω χρόνο χρήμα και ενέργεια, για λόγους που δεν αφορούν το άθλημα. Είναι μία τιμωρία που πέρα από άδικη, την έχει καταδικάσει και όλη η μπασκετική κοινωνία της Ευρώπης».

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως θα είναι υπέρτατη χαρά να φτάσει στον τίτλο της Euroleague, την απονομή της οποίας θα κάνει ο Τζόρντι Μπερτομέου. «Προς το παρόν θα φτάσουμε τον αγώνα μας εντός γηπέδου μέχρι το τέλος. Θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο το σύστημα που μας βάζει «τρικλοποδιές» και θα δώσουμε όλα τα εφόδια ώστε να ράψουμε το πολυπόθητο έβδομο αστέρι στη φανέλα μας. Κόντρα σε όλους και σε όλα, θέλουμε να νιώσουμε την υπέρτατη χαρά της απονομής του τροπαίου από τα χέρια του κ. Μπερτομέου σε Παναθηναϊκά χέρια», ήταν τα λόγια του.Η ανακοίνωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

«Η χθεσινή στήριξη των παικτών, του προπονητή, αλλά και του κόσμου ήταν συγκινητική και με ξεπερνά προσωπικά. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα, όπως έχω πει επανηλειμμένως  και αυτό αποτελούσε πάντα απαράβατο όρο-παρακαταθήκη του πατέρα μου Παύλου και του θείου μου, Θανάση Γιαννακόπουλου. Ως εκ τούτου, έχω να δηλώσω τα εξής:

Διάβασα με προσοχή τις χθεσινές δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague στη συνέντευξη Τύπου του στην Τουρκία στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας χορηγίας με την εταιρεία Sinpas REIT, την οποία ως μέτοχος χαιρετίζω. Επιτέλους, σε κάποια σημεία βρίσκω ότι συμφωνούμε, ασχέτως εάν ακόμα συνεχίζουμε να έχουμε ατελείωτες διαφωνίες που θα πρέπει να λυθούν. Εκεί που συμφωνώ είναι ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και ότι πρέπει να κινούμαστε ΟΛΟΙ σε φιλικό και αθλητικό πλαίσιο. 

Ο τρόπος αντιμετώπισής μου με αυτή την άδικη και παράνομη τιμωρία της Euroleague, είναι πολύ μακριά από αυτό που προτάσσει η έννοια του σεβασμού, με αποκορύφωμα τη χθεσινή της ατυχή κίνηση να στείλει τη φωτογραφία μου σε όλους τους φύλακες των σταδίων ανά την Ευρώπη, σαν να είμαι ένας καταζητούμενος και όχι ένα σεβαστό μέλος της, που επενδύει χρόνο, χρήμα και ενέργεια για το καλό του αθλήματος. Επίσης, συμφωνώ στο ότι η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό και ότι ο Παναθηναϊκός καλό θα ήταν να βρίσκεται εκεί που αγωνίζονται τα μεγαλύτερα κλαμπ  της Ευρώπης. 

Για να μπορέσει να γίνει αυτό πράξη, οφείλει η Euroleague να αναγνωρίσει το λάθος της και έστω και την ύστατη στιγμή να ακυρώσει την άδικη προς εμένα ποινή, ώστε η σχέση μας να επανέλθει στην πρότερή της κατάσταση, η οποία ήταν στα καλύτερά της των τελευταίων πολλών ετών. Δεν γίνεται να μην μου επιτρέπει να παρακολουθώ από κοντά την ομάδα που αγαπώ παθολογικά και στην οποία, όπως επανέλαβα και νωρίτερα, επενδύω χρόνο χρήμα και ενέργεια, για λόγους που δεν αφορούν το άθλημα. Είναι μία τιμωρία που πέρα από άδικη, την έχει καταδικάσει και όλη η μπασκετική κοινωνία της Ευρώπης.

Από την πλευρά μου, λυπάμαι που την απόλυτα δικαιολογημένη αντίδρασή μου στην άδικη προς εμένα και τον Παναθηναϊκό δράση της, την έχει εκλάβει ως ασέβεια. Ουδεμία τέτοια πρόθεση είχα.

Μέχρι τότε εμμένω στην απόφασή μου να αποχωρήσουμε από την Euroleague, σε περίπτωση που όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζονται με τον πρέποντα σεβασμό που δικαιούται ένα από τα έντεκα ιδρυτικά μέλη της. 

Χωρίς κανένα δημοψήφισμα (ο κόσμος μίλησε χθες) είμαι διατεθειμένος να αναλάβω κάθε οικονομική θυσία ώστε ο Παναθηναϊκός να αγωνίζεται σε μια διοργάνωση που θα απολαμβάνει τον σεβασμό που του αρμόζει, ακόμη κι αν χρειαστεί να πληρωθούν ρήτρες εκατομμυρίων. Δεν είμαι, όμως, έτοιμος να παίξω με τον ιδρώτα των παικτών μας, που έχουν κάνει ως τώρα μια μεγάλη προσπάθεια, των φιλάθλων που έχουν πληρώσει από το υστέρημά τους για την αγορά διαρκείας και των αντιπάλων 15 ομάδων, τις οποίες σέβομαι απόλυτα και δεν φέρουν καμία ευθύνη για την κατάσταση που έχει φέρει σήμερα η Euroleague.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον σύλλογο και τους φιλάθλους του, θέλω να ανακοινώσω την τελική και οριστική μου απόφαση. Είναι μια απόφαση ειλημμένη και όχι μια αντίδραση της στιγμής. 

Θα σεβαστώ την προσωρινή τιμωρία μου από την Euroleague (η οποία δεν ανέστειλε την απόφαση έως ότου εκδικαστεί από δευτεροβάθμιο όργανο), αλλά σε περίπτωση μη δικαίωσής μου, αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία με εμένα και τον Παναθηναϊκό στην συγκεκριμένη διοργάνωση. 

Προς το παρόν θα φτάσουμε τον αγώνα μας εντός γηπέδου μέχρι το τέλος. Θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο το σύστημα που μας βάζει «τρικλοποδιές» και θα δώσουμε όλα τα εφόδια ώστε να ράψουμε το πολυπόθητο έβδομο αστέρι στη φανέλα μας. Κόντρα σε όλους και σε όλα, θέλουμε να νιώσουμε την υπέρτατη χαρά της απονομής του τροπαίου από τα χέρια του κ. Μπερτομέου σε Παναθηναϊκά χέρια. 

Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνω ότι Παναθηναϊκός και Μάικ Τζέιμς έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο παίκτης είναι… καθοδόν για το ΟΑΚΑ, περιμένοντας μόνο την τυπική του αποδέσμευση από τους Pelicans
».

ΣΧΟΛΙΑ (30)

Σόου

Respect στον Ιβάν. Όταν σε κλέβουν από παντού... Είδε τη γενιά του, κι'αναγαλιασ' η καρδιά του. Σοφός ο ΛΑΟΣ. Εσύ, αυτός και ο μοντελοπνιχτης έχετε δώσει απίστευτα σόου στον αθλητισμό. Και ο άλλος που πήγε με χαρτί πνευμονολογου καπνιζοντας πούρο...Να θυμίσουμε τι έλεγε ο ΚΑΜΜΈΝΟΣ για να καταλάβουμε γιατί. Στο ίδιο πιάτο τρώνε. Περιμένει το γήπεδο του φορολογούμενου ΕΛΛΗΝΑ να του το δώσουν τσάμπα.

te

ΠΆΡΕ ΌΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΈΛΑ ΚΑΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Η Ευρώπη δεν είναι Ελλαδιστάν

Δηλ. με λιγα λόγια τι λέει η προεδράρα; Εκβιάζει την γιουρολίγκα ότι αν δεν μου σβήσεις την ποινή να ξέρεις του χρόνου έφυγα! Κανονίστε! Βέβαια το κωμικοτραγικό είναι ότι δεν φεύγω από φέτος λέει γιατί δεν παίζει με τον ιδρώτα των παικτών και την αγάπη των φιλάθλων! Του χρόνου δηλ. θα παίζει και δεν θα τα υπολογίζει αυτά πια; Κι εγώ λέω οκ πουλάει μαγκιά και εκβιασμό καλώς ή κακώς (κακώς κατά τη γνώμη μου), αλλά μην ισχυρίζεται κιόλας ότι ΣΕΒΕΤΑΙ την τιμωρία του! Γιατι αν την σεβόταν δεν θα έλεγε πως σε περίπτωση μη δικαίωσής του αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία με αυτόν και τον Παναθηναϊκό στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Τα πα...τζάρια μου σέβεσαι διότι σέβομαι σημαίνει αποδέχομαι το λάθος μου και θα υποστώ τις συνέπειες των πράξεών μου και τέλος. Αλλά όχι βέβαια... και λέει και στους παίκτες πως πια η συνέχεια είναι προσωπικό θέμα και πάμε να το πάρουμε για να το τρίψουμε στη μούρη του κακού Μπερτομέου και της κακής γιουρολίγκας που τόλμησε να με τιμωρήσει (άσε που το σύστημα είναι και άδικο και του βάζει και τρικλοποδιές!!!!). Και οι παίκτες που είναι επαγγελματίες θα πρέπει να σκέφτονται τώρα όχι το μπάσκετ σαν άθλημα αλλά σαν μέσο για να ικανοποιήσουν τις κόντρες της προεδράρας τους με το κακό σύστημα; Και αν ισχύσει η ποινή, που θα ισχύσει κατά τη γνώμη μου, οι παίκτες δεν θα αγχωθούν και δεν θα σκέφτονται από τωρα το μέλλον τους μακριά από τον παναθηναικό; Πως θα έχουν καθαρό μυαλό να παίξουν; Τι μπάχαλο...

Στη φωλια του κουκου

Με το ζορι πρεπει να τον σεβονται...Αλλα στους τρελους λεμε παντα...ναι!

Εφτάστερος!

Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική. Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πάμε γερά για το έβδομο, πολύ το καθυστερήσαμε!

Ελεύθερος.

κο-κα-κο-κα!

λες ρε

δεν υπάρχεις.....καλοοοοο

Απλά τα πράγματα

Φωνάξτε ρε μια φορα στο γήπεδο ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ να τρελαθεί τελείως να τρελαθούμε και εμείς!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ...

πάρε και την ΠΑΕ να τους γλεντήσουμε και κει και άσε τα ποντίκια να σκούζουν, σκουίκ, σκουίκ........

ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΥΣ 5 ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΖΥΓΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ

ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ...

ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ

Απόστολος θεοχαρης

Πρόεδρε μου κράτησε μας εκεί που πρέπει άκουσα εχθές το βράδυ τον προπονητή μας και πραγματικά συγκινήθηκα σε παρακαλώ μην τους κάνεις το χατήρι να μας απόβαλουν φοβούνται τα λογια σου και αντιδρούν. Προσωπικά είμαι 70 ετών αλλά είμαι μαζί σου

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bor

Μέχρι τη χειμερινή διακοπή η σεζόν του Γιούλιαν Μπραντ ήταν μέτρια, όπως και συνολικά της Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» ρίσκαραν, θεώρησαν πως δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Αντικατέστησαν έτσι τον Χέρλιχ με τον Πίτερ Μποζ. Ευεργετική απόφαση, τόσο για την ομάδα που κατάφερε να τερματίσει στην τετράδα, όσο και για την εξέλιξη των παικτών της. Πρώτος ο Μπραντ.

val-osfp1

Οι Πειραιώτες φέρεται να έκλεισαν τη μεταγραφή του Γάλλου μεσοεπιθετικού που φέρεται να απέρριψε σημαντικές προτάσεις από τη Γαλλία, την Αραβία και τη Φενερμπαχτσέ που του πρόσφερε σχεδόν τρία εκατ. ευρώ το χρόνο