Ένα βήμα πριν την διάλυση ο Ερασιτέχνης Ηρακλής

Ένα βήμα πριν την διάλυση ο Ερασιτέχνης Ηρακλής

Bρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής - Στο «σφυρί» το Ιβανώφειο και οι εγκαταστάσεις της Μίκρας - Ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής

Ένα βήμα πριν την διάλυση ο Ερασιτέχνης Ηρακλής
Mε διάλυση απειλείται ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής, το ιστορικότερο σωματείο της Θεσσαλονίκης και από τα σημαντικότερα της χώρας. Με έγγραφο που απέστειλε στην Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας, το ΣΔΟΕ, αιτείται την διάλυση του ΓΣ Ηρακλής, γιατί θεωρεί ότι λειτούργησε σε βάρος του καταστατικού του συλλόγου και ήταν κερδοσκοπικός οργανισμός

Το αίτημα πήγε στο Πρωτοδικείο και πλέον η διάλυση του ιστορικού συλλόγου, που μετρά 105 χρόνια ύπαρξης, λειτουργίας και κοινωνικής προσφοράς, είναι στην τελική ευθεία.

Κλείσιμο
Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο ΓΣ Ηρακλής παραμένει χωρίς διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος αυτού.

Στον σύλλογο ανήκουν αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Ιβανώφειο», το κλειστό γήπεδο βόλεϊ στους Χορτατζήδες και το αθλητικό κέντρο της Μίκρας.


Εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ


Με αφορμή την αίτηση του ΣΔΟΕ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για διάλυση του «ΓΣ Ηρακλής», η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 με όλες τις δυνάμεις και με κάθε τρόπο στέκεται δίπλα στον ΓΣ Ηρακλής, τον θεματοφύλακα του Ηρακλή στον αγώνα που δίνει για να διατηρήσει την περιουσία της ομάδας από την προσπάθεια αρπαγής η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Ο Ηρακλής βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, στρατευμένοι στον κοινό αγώνα, στην κοινή προσπάθεια για να σώσει ο σύλλογος την περιουσία του. Ο Ηρακλής στα 105 χρόνια ιστορίας του έχει προσφέρει πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό έργο το οποίο έχει ανεκτίμητη αξία για την πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Σήμερα όλοι αυτοί που ορέγονται τη διάλυση του ιστορικότερου συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι το λιγότερο ανιστόρητοι και ανίδεοι. Αν πάλι γνωρίζουν τι θα πει Ηρακλής τότε είναι ακόμα χειρότεροι μιας και πρόκειται για εντεταλμένους υπηρέτες ξένων συμφερόντων και ανάλογα θα πρέπει όλοι μαζί να τους αντιμετωπίσουμε.»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης