Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -12 (στο 28') και με φοβερή εμφάνιση στην 4η περίοδο επικράτησε 82-74 του Ερυθρού Αστέρα στο Telekom Center Athens σ' αγώνα της 32ης ημέρας της Euroleague.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στο γήπεδο για να δει το κρίσιμο παιχνίδι και ανέβηκε στη σουίτα του. Στην 4η περίοδο όμως κατέβηκε στα court seats για να είναι δίπλα στην ομάδα του.
Η πράσινη αντεπίθεση ξεκίνησε στην 4η και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πανηγύρισε έξαλλα κάθε καλάθι και ειδικά τα τρίποντα και φυσικά στο τέλος τη μεγάλη νίκη η οποία κρατάει τους πράσινους σε τροχιά εξάδας.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».