Οι παίκτες της ΑΕΚ , Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (μέσος) και Λούκα Γιόβιτς (επιθετικός), βρίσκονται μεταξύ των κληθέντων του ομοσπονδιακού προπονητή της Σεβρίας, Βέλικο Παούνοβιτς, για τα φιλικά με την Ισπανία, στις 27 Μαρτίου στο στάδιο Keramika στη Βιγιαρεάλ και την Σαουδική Αραβία, στις 31 Μαρτίου στην TSC Arena στη Μπάτσκα Τόπολα.
Λόγω τραυματισμών, αποκλείστηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και οι Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), και Λούκα Ίλιτς (Οβιέδο) για αυτά τα δύο ματς.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.