Όπως αναμενόταν, ο Φραντζί Πιερό αποχώρησε από την ΑΕΚ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.
Η Ρίζεσπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του θηριώδη φορ με τη μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλο, έως το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ το deal προβλέπει και οψιόν αγοράς.
Ο διεθνής επιθετικός από την Αϊτή είχε «πέσει» τέταρτος στην ιεραρχία του Μάρκο Νίκολιτς για τη θέση του φορ, πίσω από τους Λούκα Γιόβιτς, Ζίνι και φυσικά Μπάρναμπας Βάργκα, ο οποίος τον αντικατέστησε στην ευρωπαϊκή λίστα.
Άλλωστε και ο ίδιος ο 30χρονος επιθετικός «ψαχνόταν» να πάει σε ομάδα που θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, ενόψει και της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ.
Την τρέχουσα σεζόν ο Πιερό μέτρησε 21 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο στο στήθος και σκόραρε τέσσερις φόρες.
Συνολικά με την κιτρινόμαυρη φανέλα έχει πραγματοποιήσει 55 συμμετοχές και έχει πετύχει δέκα γκολ από τον Σεπτέμβριο του 2024 που αγοράστηκε από τη Μακάμπι Χάιφα.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».