ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επιστολή διαμαρτυρίας για προσαγωγή οπαδών της ομάδας στο Ηράκλειο
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εκφράζοντας μέσα από αυτή την έντονη διαμαρτυρία της για τη στάση της αστυνομίας
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, με αφορμή το γεγονός ότι η αστυνομία προσήγαγε και κράτησε στο τμήμα φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο στον ημιτελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μέσα από την οποία εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της για τα όσα έγιναν.
Πιο συγκεκριμένα, ζητάει εξηγήσεις για να διευκρινιστεί με ποιον νόμο προσήχθησαν οι τρεις φίλαθλοι, τον λόγο που ακυρώθηκαν τα εισιτήρια που είχαν βγάλει για τον τελικό της Κυριακής αλλά και με ποιανού εντολή έδρασε η Αστυνομία και προχώρησε σε αυτές τις προσαγωγές.
Παράλληλα, η «Πράσινη» ΚΑΕ έχει έρθει σε επικοινωνία με τους τρεις φιλάθλους και εξετάζει τις επόμενες κινήσεις τις, με σκοπό να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματα των φιλάθλων.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.