Το «σήριαλ» της μεταγραφής του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στη Ρεάλ, φαίνεται πως οδεύει σε ένα αίσιο τέλος καθώς ο 26χρονος αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τους Μαδριλένους κι εκκρεμεί μόνο η ημερομηνία της μετακόμισής του. Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, ο Άγγλος μπακ αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη Λίβερπουλ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βασίλισσα, εκπληρώνοντας ένα παιδικό του όνειρο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έχει ήδη πει το «ναι» στους Μερένγκες, επιλέγοντας να μην ανανεώσει με τους Reds, ωστόσο αυτό που δεν έχει οριστεί ακόμα είναι η ημερομηνία που ο ίδιος θα μετακομίσει στο «Μπερναμπέου». Η Ρεάλ θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες και να προλάβει να ολοκληρώσει τη συμφωνία εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένει το καλοκαίρι.
Στις τάξεις των Μαδριλένων υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα αποδεχθεί την πρόταση, σεβόμενη την επιθυμία του παίκτη, είναι όμως προετοιμασμένοι να προσεγγίσουν ξανά τη Λίβερπουλ αν χρειαστεί για να κάνουν εκ νέου πρόταση.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.