Λανουά στους διαιτητές για το πέναλτι στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: «Το χέρι ήταν σε αφύσικη θέση, αλλά χωρίς ξεκάθαρη εικόνα δεν έπρεπε να παρέμβει ο VAR»
Λανουά στους διαιτητές για το πέναλτι στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: «Το χέρι ήταν σε αφύσικη θέση, αλλά χωρίς ξεκάθαρη εικόνα δεν έπρεπε να παρέμβει ο VAR»
Διαβάστε τι είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ στη συζήτηση με τους διαιτητές για το πέναλτι στο Αγρίνιο και τι σχολίασε ο Σιδηρόπουλος
Έκανε και την καθιερωμένη συζήτηση με τους διαιτητές, που ήταν και πιο πολύ σύντομη την Τρίτη.
Για το υποδειχθέν πέναλτι στο Αγρίνιο ο Γάλλος αρχιδιαιτητής ανέφερε πώς «το χέρι ήταν σε αφύσικη θέση, αλλά χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα δεν έπρεπε να παρέμβει ο VAR».
Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να αναδείξει πώς έπρεπε να είχε καθαρή εικόνα ο VAR για να βγάλει συμπέρασμα. Ο δε Σιδηρόπουλος από τη μεριά του σημείωσε επί της συζήτησης πώς θεωρεί ότι η μπάλα κάπου ακούμπησε χωρίς όμως να υπάρξει διάλογος ή κάποια συνέχεια επί της φάσης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.