Σε ένα τρελό ματς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Μπόντο αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και όλα θα κριθούν στη Νορβηγία, με τον νικητή να αντιμετωπίζει Ολυμπιακό ή Ναϊμέγκεν.
Πολύ σκληρή για να χάσει η Μπόντο, απέσπασε ισοπαλία 3-3 από την Ουνιόν στις καθυστερήσεις και η πρόκριση θα κριθεί στη Νορβηγία.
Ανοιχτοί λογαριασμοί για τις δυο ομάδες, με τον νικητή να βρίσκει μπροστά του στα Playoffs Ολυμπιακό ή Ναϊμέγκεν. Οι Νορβηγοί μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Μπεργκ. Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση, με τον Φλόρουκς να ισοφαρίζει στο 25ο λεπτό.
Η Μπόντο είχε την ουσία και στο 29' ο Μπλόμπεργκ πέτυχε το 2-1. Οι Βέλγοι απάντησαν και στην τελευταία φάση του α' μέρους έφεραν το παιχνίδι στα ίσα πάλι με τον Φλόρουκς. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες έβγαλαν ένταση.
Στο 88' ο Πρόμις Ντέιβιντ έδωσε προβάδισμα στην Ουνιόν, όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Μπόντο να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Ο Μπιόρτουφτ με γκολ στο 90+1' διαμόρφωσε το 3-3 και όλα θα κριθούν στη Νορβηγία.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.