Παρά το ότι ο Αστέρας Αktor μετρά 2 ισοπαλίες και 1 νίκη με την παρουσία του στον πάγκο, οι άνθρωποι της ομάδας έβλεπαν να κάνει πράγματα που δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία που ήθελαν να υλοποιήσει ο Κλοντ Μακελελέ και η απόφαση να μπει τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών είναι οριστική.
Ο Γάλλος αστέρας, θα αποχωρήσει λόγω των αποφάσεών του να παίξει με τον Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ, τον Χουχούμη αριστερό εξτρέμ και να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στα αποδυτήρια.
Το βασικότερο όλων όμως είναι ότι δεν κοίταξε το κομμάτι «ακαδημία», έχοντας στη Λεωφόρο με την Athens Kallithea τον Ζουγλή εκτός, ενώ δεν είδαμε άλλα παιδιά στην αποστολή πέρα του Αλάγκμπε (που έτσι κι αλλιώς ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας) και του Κακαδιάρη.
Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι η ανακοίνωση της κιτρινομπλέ ΠΑΕ με το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού