Στα 17 του ο Λαμίν Γιαμάλ είναι ήδη πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας και καλείται πλέον να σηκώσει το βάρος και της φανέλας της Μπαρτσελόνα.
Ξεκίνησε καλά τη σεζόν στη La Liga και οι συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι, που είναι το είδωλό του, δίνουν και παίρνουν στην Ισπανία.
Ο Γιαμάλ που ως βρέφος είχε φωτογραφηθεί με τον νεαρό Μέσι μέσα σε μια πλαστική μπανιέρα, είναι ευχαριστημένος που τον συγκρίνουν με τον Αργεντινό αλλά ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν θα φτάσει στο επίπεδό του.
«Μου αρέσει που με συγκρίνουν με τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά θέλω να είμαι ο εαυτός μου», είπε ο Γιαμάλ στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 3 και συμπλήρωσε: «Το να φτάσω στο επίπεδο του Μέσι είναι αδύνατο».
Ο Γιαμάλ έχει ήδη πραγματοποιήσει 55 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα και το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.