Πυρομαχικό υλικό εντοπίστηκε κοντά στη νησίδα Κασέλλα της Ελαφονήσου στην Πελοπόννησο.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών ενημερώθηκε από ιδιώτη για τον εντοπισμό ενός πυρομαχικού υλικού, στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Κασέλλα στην Ελαφόνησο.
Το πυρομαχικό υλικό που πιθανόν είναι νάρκη βρίσκεται σε απόσταση περίπου τεσσάρων μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου ενός μέτρου.
Από τη Λιμενική Αρχή της Νεάπολης Βοιών σημάνθηκε η περιοχή εντοπισμού του πυρομαχικού υλικού και ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για τις δικές της περαιτέρω ενέργειες.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.