Μπαρτζώκας: Τρομερή ομάδα η Ρεάλ, εμείς είχαμε πολλές λάθος αποφάσεις στο παιχνίδι - Βίντεο

Μπαρτζώκας: Τρομερή ομάδα η Ρεάλ, εμείς είχαμε πολλές λάθος αποφάσεις στο παιχνίδι - Βίντεο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλυσε στο Gazzetta την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό μετά τον χαμένο ημιτελικό και μίλησε για τον κόσμο του συλλόγου 

6231918

Ο μικρός τελικός είναι το πιο αχρείαστο παιχνίδι της σεζόν για οποιαδήποτε ομάδα, ωστόσο η Euroleague επιμένει σε αυτόν και έτσι Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε καλούνται να ετοιμάσουν τους παίκτες τους για αυτό. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα έβαλε με τη διοργάνωση ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε πιο ήρεμος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο Gazzetta για την ήττα από τη Ρεάλ, έκανε την αποτίμηση της ευρωπαϊκής σεζόν και φυσικά υποκλίθηκε στους οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα ξοδεύοντας αρκετά χρήματα.

«Το ισχυρότερο κίνητρο για τον Ολυμπιακό και για μένα είναι πάντα το συναίσθημα του κόσμου μας»



Για το τρίτο διαδοχικό Final Four που δεν ολοκληρώνεται με τον τίτλο: «Η πίκρα είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη.Ακόμη και για αυτόν που θα χάσει στον τελικό. Έρχονται εδώ οι τέσσερις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και οι τρεις φεύγουν στεναχωρημένες. Μόνο ο νικητής φεύγει χαρούμενος. Αν σκεφτώ τον εαυτό μας πέρυσι, ο χαμένος του τελικού είναι πιο στεναχωρημένος από αυτόν του ημιτελικού.

Υπάρχει η προσέγγιση των καλοπροαίρετων, των κακοπροαίρετων, των ρεαλιστών, των αντικειμενικών και των υποκειμενικών. Εγώ βρίσκομαι στη μέση. Και υποκειμενικός είμαι και πρέπει να έχω σεβασμό στο μπάσκετ. Σε αυτό το επίπεδο έχεις αρκετές χαρές, αλλά περισσότερες στεναχώριες.

Η Ρεάλ είναι τρομερή ομάδα. Εμείς είχαμε πολλές λάθος αποφάσεις, κακές συνεννοήσεις, αλλά το γεγονός πως σούταραν 9/13 τρίποντα ήταν δύσκολο μετά. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά να παραδεχτούμε πως έπαιξαν καλύτερα».

Για το γεγονός που τον στεναχώρησε περισσότερο: «Περνάνε πολλά από το μυαλό μου. Πως είχαμε ετοιμάσει το παιχνίδι και σε τι ετοιμότητα. Υπάρχει η τακτική προετοιμασία, η φυσική και η πνευματική. Η πνευματική επηρεάζεται από πολλά πράγματα. Ρούκις, διαχείριση στρες, ματσάρισμα με αντίπαλο. Φτάσαμε στους 8-9 πόντους, αλλά σε κάθε περίπτωση το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αντιπροσωπευτικό».

Για το κίνητρο που δίνει ο κόσμος στον μικρό τελικό: «Το ισχυρότερο κίνητρο για τον Ολυμπιακό και για μένα είναι πάντα ο κόσμος μας και το συναίσθημά του. Είναι αυτές οι ομάδες λαϊκής βάσης που θες δε θες σου μεταφέρεται αυτό το πάθος για την ομάδα. Μας περίμεναν στο ξενοδοχείο, μας αγκάλιασαν, μας ενθάρρυναν. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο γιατί ξοδεύτηκαν και ήταν μία ακριβή μετακίνηση».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης