Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Πατέρας και γιος περιέγραψαν με ανατριχιαστικό τρόπο τους βιασμούς και τη δολοφονία Ισραηλινής γυναίκας - «Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε», λένε ατάραχοι οι τρομοκράτες για τα εγκλήματα που διέπραξαν στις 7 Οκτωβρίου

hamas-omologia-xr
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που έζησαν Ισραληνοί όμηροι που αιχμαλωτίστηκαν, βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν από τους τρομοκράτες της Χαμάς κατά τη διάρκεια της επιδρομής της 7ης Οκτωβρίου.

Νέο υλικό προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό καθώς δείχνει έναν τρομοκράτη της Χαμάς και τον έφηβο γιο του να ομολογούν με κυνικό τρόπο στους Ισραηλινούς ανακριτές πώς βίασαν διαδοχικά μια γυναίκα και στη συνέχεια την εκτέλεσαν στις 7 Οκτωβρίου.

Κλείσιμο
Ο 47χρονος Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι και ο 18χρονος γιος του, Αμπντάλα, συνελήφθησαν από τον ισραηλινό στρατό στη Λωρίδα της Γάζας πριν από μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια ανακρίθηκαν για την τρομοκρατική επίθεση.

Ο Τζαμάλ είπε ότι βρήκε μια γυναίκα που «ούρλιαζε» και «έκλαιγε» σε ένα σπίτι στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μια κοινότητα κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας.

«Έκανα αυτό που έκανα, τη βίασα», είπε αδιάφορα.«Την απείλησα με το όπλο μου για να της βγάλω τα ρούχα, θυμάμαι ότι φορούσε τζιν σορτσάκι, αυτό είναι όλο», πρόσθεσε.

Ο Τζαμάλ ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι συνέβη στη γυναίκα μετά τον βιασμό, αλλά ο έφηβος γιος του είπε στον ανακριτή ότι ο πατέρας του σκότωσε το θύμα που ήταν απελπισμένο.

«Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, μετά ο ξάδερφός μου και μετά φύγαμε, αλλά ο πατέρας μου σκότωσε τη γυναίκα αφού τελειώσαμε με τους βιασμούς της», είπε ο Αμπντάλα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Στα πλάνα, ο Τζαμάλ ήταν δεμένος με χειροπέδες και ντυμένος με μια γκρι φόρμα, ενώ καθόταν μπροστά από μια ισραηλινή σημαία.

Σοκάρουν οι περιγραφές των τρομοκρατών
«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε», είπε. Από τους 400 κατοίκους του κιμπούτς Νιρ Οζ, τουλάχιστον 20 σκοτώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου και 80 απήχθησαν. Ο Τζαμάλ εμφανίστηκε ατάραχος καθώς εξηγούσε με τρομακτικές λεπτομέρειες πώς μπήκε σε ένα σπίτι και σκότωσε το ζευγάρι που κρυβόταν μέσα.

«Στο πρώτο σπίτι βρήκα μια γυναίκα και τον σύζυγό της τους βάλαμε φωτιά και τους σκοτώσαμε... ήταν γύρω στα 40».

Τα ανατριχιαστικά βίντεο από τις συνεντεύξεις του Τζαμάλ και του Αμπντάλα κυκλοφόρησαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι αηδιασμένοι θεατές παρατήρησαν πόσο άνετα και οι δύο άνδρες μιλούσαν για τις φρικαλεότητες που έκαναν.

Η Χάιντι Μπάκχραμ - τα πεθερικά της οποίας σκοτώθηκαν και απήχθησαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου - έγραψε στο Twitter ότι ο Τζαμάλ ήταν ένας «ψυχοπαθής».

Οι συνεντεύξεις του πατέρα και του γιου κυκλοφόρησαν λίγο αφότου το Φόρουμ Ομήρων και Αγνοουμένων Οικογενειών μοιράστηκε το υλικό από τις κάμερες σώματος των τρομοκρατών της Χαμάς να καμαρώνουν πάνω από τα αιματοβαμμένα πρόσωπα πέντε Ισραηλινών στρατιωτριών.

Στο βίντεο ακούγονται οι τρομοκράτες να κάνουν σχέδια για το πώς θα βιάσουν γυναίκες. «Εδώ είναι τα κορίτσια που μπορούν να μείνουν έγκυες», είπε ένας από τους ενόπλους.



Οι Ισραηλινές στρατιώτες αναγνωρίστηκαν ως οι Liri Albag, Karina Ariev, Agam Berger, Daniella Gilboa και Naama Levy.

Και οι πέντε εξακολουθούν να κρατούνται από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε το φόρουμ για τους ομήρους και τις αγνοούμενες οικογένειες.

Ο Moshe Tur-Paz, του κεντρώου κόμματος Yesh Atid του Ισραήλ, δήλωσε ότι το βίντεο με τις κάμερες σώματος θα πρέπει να κινητοποιήσει την κυβέρνηση για να φέρει τους υπόλοιπους ομήρους στην πατρίδα τους.

«Συμφωνώ ότι είναι μια κλήση αφύπνισης, επειδή νομίζω ότι η ισραηλινή κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά για να επιστρέψουν οι όμηροι», δήλωσε ο Tur-Paz.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στη Βόρεια Μακεδονία: Όταν τραβά κανείς το σκοινί, θα πρέπει να είναι έτοιμος και να σπάσει


«Μεγάλη» αποκαλούσαν την προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας - «Τα 15αρια, τα 20αρια πήγαιναν πάνω στην εφόρισσα»


Η «ψυχρή λίμνη» φέρνει καταιγίδες σήμερα και αύριο - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης