Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε με 2-0 από την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκε και μαθηματικά από την Super League 2 - Δείτε βίντεο

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε με 2-0 από την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκε και μαθηματικά από την Super League 2 - Δείτε βίντεο

Ο Παναθηναϊκός Β' μετά και την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή με 2-0, έχασε και τις λιγοστές ελπίδες που είχαν για να παραμείνει στη Super League 2 - Διαγόρας, Παναχαϊκή και Αιγάλεω οι ομάδες που παρέμειναν στην κατηγορία

PAO_B
Μετά τα τελευταία αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός Β' κυνηγούσε ένα θαύμα όσον αφορά την παραμονή του στην Super League 2. Ήθελε δύο νίκες και με μεγάλες διαφορές στο σκορ και δύο ήττες του Αιγάλεω. Αυτές οι νίκες για τους «πράσινους» δεν ήρθαν ποτέ, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή με 2-0, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έπεσε και μαθηματικά, ενώ μαζί του είχαν ήδη υποβιβαστεί οι Ολυμπιακός Β' και Γιούχτας με τους Πειραιώτες να επικρατούν στο μεταξύ τους παιχνίδι με 3-1.

Στον αντίποδα στην κατηγορία έμεινε το Αιγάλεω που αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1) με τον Διαγόρα στην Ρόδο, ενώ οι Παναχαίκή και Διαγόρας είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους πριν την 9η αγωνιστική.

Παναθηναϊκός Β' – Παναχαϊκή 0-2

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1b5o8ek6cvl)


Κλείσιμο
Μετά τα αποτελέσματα στα Play Out ο Παναθηναϊκός Β' κυνηγούσε ένα θαύμα για να σωθεί, καθώς ήθελε και να επικρατήσει στα δύο παιχνίδια και να το κάνει με μεγάλη διαφορά τερμάτων, αλλά και να χάσει και το Αιγάλεω με πολλά τέρματα και στα δύο ματς.

Ένα θαύμα που σε καμία περίπτωση δεν έγινε, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-0 από την Παναχαϊκή και έπεσαν και οριστικά στην Γ' Εθνική. Οι Πατρινοί από την άλλη είχαν έτσι και αλλιώς σωθεί, όμως σε καμία περίπτωση δεν χαρίστηκαν στους αντιπάλους τους.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Φουρτάδο στο 38' σταμάτησε στο δοκάρι του Οικονομάκη, με το 0-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48' με τον Ζαμόρα και όχι μόνο κράτησαν το προβάδισμα, αλλά με πέναλτι του Μασούρα στο 70' έκαναν το 2-0.

Σκόρερ: 48′ Ζαμόρα., 70′ Μασούρας.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Λίλο, Αθανασακόπουλος, Ματρίνης, Κατρής (77′ Τσεβάς), Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης (68′ Μαντσίνι), Σαρδέλης (77′ Καραμπάς), Τουρκοχωρίτης (61′ Καλοσκάμης), Νταμπίζας.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Οικονομάκης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα (55′ Σμάλης), Λιοφάγος (62′ Μπετοσβίλι), Καραγιάννης, Ζέκχοφ, Πετράτος (46′ Τσάκνης), Ντε Τόμας, Τραορέ (87′ Ιατρούδης), Χριστόπουλος (46′ Μασούρας).


Διαγόρας - Αιγάλεω 1-1
Σκόρερ: 49' Μανιάς - 89' Παυλάκης

Ο Διαγόρας είχε κλειδώσει την παραμονή στη Super League 2 από την περασμένη αγωνιστική και στη Ρόδο, ήταν η σειρά του Αιγαλέου να το κάνει μετά το τελικό 1-1 που κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μανιάς ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ για τους Ροδίτες στο 49' όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση στο 89ο λεπτό χάρη στο τέρμα του Παυλάκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού Β' και του Γιούχτα, έμεινε και μαθηματικά στα σαλόνια της Super League 2.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γαλάνης, Τσάβος, Δημόπουλος, Σταματούλλας (75′ Μουντές), Μουστάκας (58′ Αρίας), Παπατόλιος, Κιτ (58′ Λεσάι), Τσιαντούλας, Βολάκης (81′ Κλωνάρης), Ταχματζίδης (58′ Λούκιτς), Μανιάς

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κυρίτσης, Πολίτης (57′ Καρρίκι), Τάμπας, Μίκο, Ευαγγέλου, Μπάμπης, Μπάρδας (57′ Παυλάκης), Μίσκου (57′ Βάρκας), Ικεότσα (71′ Ραμίρεζ), Νταβιώτης, Μπουλλάρι (71′ Κολλάς)

Ολυμπιακός Β' - Γιούχτας 3-1
Σκόρερ: 15' Μαρίνος, 86' (π.) Βλαχομήτρος, 88' Πατήρας - 29' Νικοκυράκης

Μετά από επτά παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Ολυμπιακός Β' επέστρεψε στα τρίποντα καθώς επικράτησε με 3-1 του Γιούχτα και τον... πήρε μαζί του στη Γ' Εθνική. Ο Μαρίνος έβαλε σε θέση οδηγού τους Πειραιώτες μόλις στο 15ο λεπτό όμως η απάντηση των Κρητικών ήρθε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισάωρο, αφού στο 29', ο Νικοκυράκης νίκησε τον Μπότη και έκανε το 1-1. Παρά τις ευκαιρίες από τις δύο πλευρές, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 86' όταν ήρθε το... ξέσπασμα από τον Ολυμπιακό. ο Πατήρας κέρδισε το πέναλτι από τον Λώλη και ο Βλαχομήτρος το μετέτρεψε σε γκολ για το 2-1 ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Μπα έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Πατήρα και εκείνος με τη σειρά του διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Μπότης, Μπα, Λάιτνερ (74′ Τσέλιος), Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Μαυρουδής (60′ Σγούρος), Μαρίνος (66′ Πατήρας), Κατσουλίδης, Ιμπαγάσα (60′ Καρακούτης), Σαπουντζής, Πινακάς (66′ Βλαχομήτρος)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Πρινιωτάκης, Λιποράσε, Τσίρης, Κόλα, Κορνιλάκης, Θεοδωράκης (71′ Μπουρσέλης), Λώλης, Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρετός (62′ Αλεξόπουλος).

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής
Ολυμπιακός Β' – Γιούχτας 3-1

Διαγόρας – Αιγάλεω 1-1

Παναθηναϊκός Β' – Παναχαϊκή 0-2

Η βαθμολογία
6. Παναχαϊκή 30
7. Διαγόρας 28
8. Αιγάλεω 27
--------------------
9. Παναθηναϊκός Β' 20
10. Γιούχτας 20
11. Ολυμπιακός Β' 20
*Από τον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί 10 βαθμοί από πέρσι, κάτι που σημαίνει ότι στην επιμέρους βαθμολογία των play out είναι -5.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής
22/05 16:00 Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β'

22/05 16:00 Γιούχτας - Διαγόρας

22/05 16:00 Αιγάλεω - Παναχαϊκή

Πηγή:gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή σε κοριτσάκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη - Τα συμπτώματα και οι συστάσεις του ΕΟΔΥ

Τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης