Μέχρι και την Παρασκευή αναμένεται να έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς της ΑΕΚστην Ελλάδα από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (31/03-20:30) στην «OPAP Arena» για την 2η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super league.
Αυτός που θα ανοίξει τον... χορό των επιστροφών θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, που θα βρίσκεται την Ελλάδα σήμερα τα μεσάνυχτα. Την Τρίτη (26/03) θα υπάρξουν άλλες πέντε επιστροφές. Ο Γκατσίνοβιτς θα έρθει στην χώρα μας το μεσημέρι, ο Πινέδα το βράδυ ενώ αργά την ίδια μέρα αναμένεται να πατήσουν στην Ελλάδα και οι Ρότα, Αθανασιάδης και Μάνταλος, οι οποίοι θα φύγουν αμέσως μετά το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Γεωργία.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/03) θα βρίσκεται στην χώρα μας ο Βίντα ενώ την ίδια μέρα, αλλά το απόγευμα, θα προσγειωθεί στην Αθήνα και ο Σιμάνσκι. Τον κύκλο των επιστροφών αναμένεται να κλείσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/03) ο Κάλενς.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.