Πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη και επέστρεψε σε Final-4 του Champions League

Πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη και επέστρεψε σε Final-4 του Champions League

Η ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 14-9 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης και μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των αγώνων στους ομίλους του Champions League, εξασφάλισε την πρόκρισή του στο φάιναλ 4 (20-21/4)

6143810
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα είναι παρούσα σε άλλο ένα ευρωπαϊκό Final-4. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 14-9 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων και στα τέλη του Απριλίου θα διεκδικήσουν το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιό τους και τέταρτο Champions League στην ιστορία τους.

Ο Ολυμπιακός έφτασε αήττητος τους 15 βαθμούς σε πέντε αγώνες στον τέταρτο όμιλο, ο ΝΟΒ ακολουθεί δεύτερος με εννέα και η κατάταξη δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα. Η τελευταία (6η) αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 23/3.

Οι ερυθρόλευκες πήραν από την αρχή της αναμέτρησης κεφάλι στο σκορ, και προηγήθηκαν 7-2 στο πρώτο μέρος. Η Βουλιαγμένη μείωσε 7-5, 8-6, 9-7 αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο. Στη τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι διαφορά και νίκησε τελικά με +5 τέρματα.

Η πειραϊκή ομάδα είχε πρώτη σκόρερ την ασταμάτητη Ξενάκη, που σημείωσε πέντε γκολ, ενώ άλλα τρία πρόσθεσε η Σιούτη. 

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 5-3, 2-4

Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κυριακή Λιώση): Κοτσιώνη, Καιάφα, Κρασσά, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ 2, Σλίκινγκ 4, Πάτρα, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Λουπάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 5, Σιούτη 3, Μ. Πλευρίτου, Σάντα 1, Β. Πλευρίτου 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο

Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτοποιήθηκε Ρώσος για πυροβολισμό σε 16χρονο στα Καλύβια - Φωτογραφία του είχε βρεθεί στο κινητό του δολοφονημένου Ρουμπέτη

Γάζα: Οι ΗΠΑ κατασκευάζουν πλωτή πλατφόρμα μισού χιλιομέτρου για την ανθρωπιστική βοήθεια - «Σίγουρη η επίθεση της Χαμάς»

Επιμένει ο γιατρός που κρατείται για ασέλγεια στην κόρη του στην Πιερία: Δεν θα την πείραζα ποτέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης