Ταυτοποιήθηκε Ρώσος για πυροβολισμό σε 16χρονο στα Καλύβια - Φωτογραφία του είχε βρεθεί στο κινητό του δολοφονημένου Ρουμπέτη

Ταυτοποιήθηκε Ρώσος για πυροβολισμό σε 16χρονο στα Καλύβια - Φωτογραφία του είχε βρεθεί στο κινητό του δολοφονημένου Ρουμπέτη

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Μάρτιο - Ο Ρώσος διέμενε σε μεζονέτα στην περιοχή των Καλυβίων μαζί με την σύζυγό του και, όπως διαπιστώθηκε, η φωτογραφία του υπήρχε στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονηθέντος Βασίλη Ρουμπέτη

greek-mafia-1
Aπόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου, η οποία είχε γίνει στις 24 Μαρτίου του 2023 στα Καλύβια Αττικής εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού από τη Ρωσία, ο οποίος βγαίνοντας από αυτοκίνητο είχε πυροβολήσει σε βάρος 16χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και ειδικές ανακριτικές πράξεις, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορουμένου». Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο κατηγορούμενος από τη Ρωσία εξεταζεται αν εμπλέκεται στις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη από τη Greek Mafia. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο Ρώσος διέμενε σε μεζονέτα στην περιοχή των Καλυβίων μαζί με την σύζυγό του και, όπως διαπιστώθηκε, η φωτογραφία του υπήρχε στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονηθέντος Βασίλη Ρουμπέτη (ή «Ράμπο») που έπεσε νεκρός στις τον Ιούνιο του 2023 στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμπέτης ήθελε να σκοτώσει τον 43χρονο Ρώσο, καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για την δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου τον οποίο εκτέλεσαν με καλάσνικοφ Δευτέρα του Πάσχα του 2022, μέσα στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας. Ο 43χρονος είναι μέλος της μαφίας των τσιγάρων και των VOR v ZAKONE της εγκληματικής ομάδας που ειδικεύονταν σε εκβιασμούς και ληστείες, ενώ σχετιζόταν και με ανθρωποκτονία που είχε διαπραχθεί το έτος 2012, στην πόλη Κίεβο της Ουκρανίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στα Σπάτα: Η μαύρη μαγεία, η παρέμβαση εισαγγελέα και οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ώρα των πορισμάτων - Αλήθειες και ψέματα για το δυστύχημα

Δίχασε το Twitter η ροζ σημαία της Λαλέ που έβαλε ο Δούκας στο δημαρχείο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης