Σίξερς - Μπακς 98-119: «Οδοστρωτήρας» ο Αντετοκούνμπο στoν θρίαμβο του Μιλγουόκι

Σίξερς - Μπακς 98-119: «Οδοστρωτήρας» ο Αντετοκούνμπο στoν θρίαμβο του Μιλγουόκι

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν μία άνετη νίκη στη Φιλαντέλφια κόντρα στους Σίξερς (119-98) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σαρωτικός (30π., 12 ριμπ., 9 ασίστ)

Yiannis
Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ντοκ Ρίβερς άκουσε μία μακρόσυρτη αποδοκιμασία όταν ανακοινώθηκε ως ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς. Τα τρία χρόνια που πέρασε στη Φιλαντέλφια δεν γέμισαν με αγάπη τους φίλους των Σίξερς και ας καυχιόνται ότι αυτή είναι η πόλη της αδελφικής αγάπης.

Στο φινάλε του αγώνα (119-98), ο Ρίβερς ήταν αυτός που χαμογελούσε. Βλέποντας την ομάδα του να αποδίδει και στην άμυνα. Με την... ανοχή των Σίξερς, φυσικά.

Και πως να μη χαμογελάσει, όταν ο τελικός απολογισμός των τριπόντων σταμάτησε στο 48%. Και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε ένα triple double για μία ασίστ (30π., 12 ριμπ., 9 ασίστ).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeglyj3sil5)
Κλείσιμο


Σίξερς - Μπακς: Το ματς
Οι Μιλγουόκι Μπακς φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν το νικητή στην αναμέτρηση απέναντι στους Φιλαντέλφια Σίξερς από νωρίς.

Βοήθησε σε αυτό και η ομάδα του Νικ Νερς, η οποία όσο δεν έχει τον Τζοέλ Εμπίντ χάνει σημαντικό κομμάτι των δυνάμεών της (7-16 το ρεκόρ χωρίς τον Καμερουνέζο). Πόσο μάλιστα, όταν ο Ταϊρίς Μάξεϊ είχε ελάχιστη βοήθεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czegnl2hxwoh)


Για τους Μπακς - εκτός ο τραυματίας Μίντλετον - φάνηκε και με τα παραπάνω η πολυτέλεια των λύσεων. Στη βασική πεντάδα, αλλά και στον πάγκο.

Όσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμενε σε αριθμούς που δεν μας έχει συνηθίσει, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν θετικός στο παιχνίδι του, ο Ντέμιαν Λίλαρντ ανέλαβε το σκορ. Ο Μπόμπι Πόρτις ήρθε από τον πάγκο, μέτρησε 3/3 τρίποντα και 15 πόντους. Και όταν έπρεπε, ο Giannis πήρε τον έλεγχο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeeectthv95)


Οι Μπακς φρόντισαν να ξεφύγουν με διαφορά 21 πόντων στο ημίχρονο (69-48). Με το... χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες να παραμένει σε αυτό το επίπεδο με ευκολία.



Οι Σίξερς απείλησαν, όσο μπορεί να θεωρηθεί απειλή το -11, με τον Μάξεϊ να φτάνει στους 20 πόντους. Και μέχρι εκεί.

Η διαφορά έφτασε ξανά στο επίπεδο των 20, ο Αντετοκούνμπο συνέχισε να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ και η νίκη μπήκε στο σακούλι των Μπακς.

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλεί να αποσυρθεί από την Eurovision το Ισραήλ – Δεν δέχεται να αλλάξει τραγούδι με στίχους για την επίθεση της Χαμάς

Πτολεμαΐδα: Συντετριμμένη η 42χρονη που έχασε την ίδια μέρα μωρό και σύζυγο

Ξέσπασε εμφύλιος στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι ξέγραψαν τον Τσίπρα, ποιοι πικράθηκαν με Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης