Εθνική Μπάσκετ: Νοκ άουτ και ο Λαρεντζάκης από το παιχνίδι με την Ολλανδία, αμφίβολος ο Παπαγιάννης

Εθνική Μπάσκετ: Νοκ άουτ και ο Λαρεντζάκης από το παιχνίδι με την Ολλανδία, αμφίβολος ο Παπαγιάννης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προστέθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σπανούλης και δε θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του EuroBasket 2025 με την Ολλανδία

Larentzakis
Τα προβλήματα της Εθνικής μπάσκετ για το παιχνίδι απέναντι στην Ολλανδία (26/2) ολοένα και αυξάνονται. Η Ελλάδα επικράτησε της Τσεχίας στην πρεμιέρα των προκριματικών του EuroBasket 2025, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες.

Πέραν των Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ, ούτε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον μηνίσκο και αγωνίστηκε κόντρα στην Τσεχία παρά τις ενοχλήσεις. Αυτό το πρόβλημα όμως τον αφήνει εκτός από την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.



Και τα προβλήματα δε σταματούν εκεί, μιας και ο Γιώργος Παπαγιάννης υποβλήθηκε σε μαγνητική, ένεκα ενός μυικού σπασμού στον αριστερό προσαγωγό. Με τα αποτελέσματα να αναμένονται για τον ψηλό της Φενέρμπαχτσε εντός των επόμενων ωρών και να ξεκαθαριστεί αν η Ελλάδα ταξιδέψει με ενδεκάδα.

Θυμίζουμε πως στη θέση του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος αποτέλεσε τον νατουραλιζέ της Ελλάδας στο ματς με την Τσεχία, θα μπει ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, που ήταν εκτός 12άδας.


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Τρίτη τάση στο συνέδριο - Ποιοι μαζεύουν υπογραφές για ματαίωση των εκλογών

Βασιλιάς Κάρολος: Επιθετικός ο καρκίνος που αντιμετωπίζει, ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για τη διαδοχή, λέει η Mirror

Michael: Ο Τζαφάρ Τζάκσον είναι... φωτοτυπία του Μάικλ στην πρώτη μεγάλη ταινία για τον βίο και την πολιτεία του «βασιλιά της ποπ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης