Βλάχος για την ήττα από την Ιταλία: Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας - Βίντεο

Βλάχος για την ήττα από την Ιταλία: Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας - Βίντεο

Η Ελλάδα είχε προβάδισμα 2 γκολ στο 2.35' πριν το φινάλε αλλά έχασε την πρόκριση στην 4αδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο από την Ιταλία 

vlachos
Χωρίς μετάλλιο θα επιστρέψει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα από τη Ντόχα η Ελλάδα αφού έμεινε εκτός τετράδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο ανδρών. 

Η Ελλάδα αν και προηγήθηκε 10-8 στο 2'35'' του προημιτελικού έχασε 11-10 από την Ιταλία και θα παίξει για τις θέσεις 5-8. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στην προηγούμενη διοργάνωση έφτασε στον τελικό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ενώ έχει άλλα τρία χάλκινα. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz42r625wzyh)


Μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα ο Θοδωρής Βλάχος είπε στην ΕΡΤ

Κλείσιμο
«Δεν ξέρω τι να πω. Από τη μία πλευρά, θέλω να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, αξίζαμε τη νίκη, από την άλλη στα τελευταία 2,5 λεπτά βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Ρίξαμε μια κλωτσιά και ρίξαμε ό,τι χτίζαμε, με τραγικά παιδικλά λάθη, που τα έχουμε επισημάνει στις τελευταίες μέρες. Κάνανε φάουλ στον καλύτερο παίκτη τη Ιταλίας. Στα τελευται 2,5 λεπτά κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να χάσουμε το παιχνίδι. Τα σπουδαία ματς κρίνονται στις μεγάλες στιγμές, και δεχθήκαμε γκολ και δεν σκοράραμε. Φταίμε μόνοι μας, δεν είναι τακτικό το θέμα, όταν είσαι μπροστά 9-7 δαγκώνεις λαρύγγι απλά». 

Για τη συνέχεια τόνισε: «Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια κατάταξης, νομίζω η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες, αλλά έχει και παιδικές αρρώστιες, εάν δεν το αποβάλλουμε από πάνω μας θα το ξαναζήσουμε. Η γενικότερη εικόνα ήταν θετική. Απομένουν δύο ματς και μετά μία καλή προετοιμασία και να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με μεγαλύτερη αυτοπεπεποίθηση και να παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα». 


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια – Προκαταβολή του ΕΦΚ 40 εκατ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου

Γλυφάδα: «Έδιωξαν τον Αιγύπτιο γιατί πήρε θέση στη διαμάχη των αδελφών Καρνέση», λέει φίλος της οικογένειας

«Πήγαν να τραβήξουν φωτογραφίες» λένε οι Βούλγαροι για τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε τον Έλληνα σκιέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης