Ξεκάθαρος πως το Κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κώστας Σλούκας. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στην πρώτη μέρα του Final 8 (15-18/2) της Κρήτης και θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο, όπως τόνισε ο αρχηγός τους στη συνέντευξη Τύπου.
Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:
«Το Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό είναι βασικός στόχος. Οπότε όπως καταλαβαίνετε χωρίς να υποτιμώ τις άλλες ομάδες θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Το να αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η ΑΕΚ ή ο Άρης δείχνει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανεβάσει το επίπεδό του. Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε από μια αξιόλογη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι επίσης μια αξιόλογη ομάδα και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες μαζί μας που είμαστε θεωρητικά φαβορί μαζί με τον Ολυμπιακό».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV