Παναθηναϊκός: Θλάση δεύτερου βαθμού ο Ταμπόρδα, τρεις εβδομάδες εκτός

Παναθηναϊκός: Θλάση δεύτερου βαθμού ο Ταμπόρδα, τρεις εβδομάδες εκτός

Ο Αργεντίνος αναμένεται να χάσει τα ματς με Κηφισιά, Καλαμάτα αλλά να τεθεί στη διάθεση του Νίστρουπ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Θλάση δεύτερου βαθμού ο Ταμπόρδα, τρεις εβδομάδες εκτός
Ο Παναθηναϊκός δε θα έχει τον Βιθέντε Ταμπόρδα για τα επόμενα δύο παιχνίδια, με την Κηφισιά την Τετάρτη (16/9, 17:45) για το Superbet Κύπελλο Ελλάδας αλλά και με την Καλαμάτα την Κυριακή (20/9, 19:30) για την Stoiximan Super League. 

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έγινε γνωστό πως υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Ταμπόρδα έγινε αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό μόλις στο 20' και ενώ έξι λεπτά πριν είχε ανοίξει το σκορ και τον δρόμο για το τελικό 3-0, που έφερε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της Stoximan Super League.

Ο 25χρονος άσος θα χάσει τα ματς με Κηφισιά και Καλαμάτα αλλά αν η αποθεραπεία κυλήσει χωρίς προβλήματα, τότε αναμένεται να είναι και πάλι στη διάθεση του Νίστρουπ μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων. 

Μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό (Κυριακή 11/10, 21:00).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης