Γιαννακόπουλος: «Ο Άρης κέρδισε παίζοντας μπασκετάρα»

Γιαννακόπουλος: «Ο Άρης κέρδισε παίζοντας μπασκετάρα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη τον Άρη για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, εξηγώντας πως «όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις» - Ο Αταμάν ακύρωσε την κοπή της πίτας και έβαλε βίντεο και προπόνηση την Τρίτη (5/2)

Giannakopoylos
Μετά από 27 χρόνια ο Άρης κατάφερε να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού για τη Basket League, υποχρεώνοντας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στην πρώτη της φετινή ήττα εντός συνόρων και αποσπώντας τας συγχαρητήρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Instagram ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων: «Συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε παίζοντας μπασκετάρα ή κερδίζει, θέλει 1' κι είναι εννέα πόντους. Μακάρι να κερδίσει, το αξίζει.

Μακάρι να γυρίσουμε σε εποχές που ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχαναν σε κάποιες έδρες, γιατί έπαιζε καλύτερα ο άλλος ή ακόμα και στην έδρα σου.

Αλλά για να γίνει αυτό προϋποθέτει να μην έχουμε διαιτησίες όπως σήμερα ή όπως εχθές, γιατί δεν σημαίνει ότι επειδή λέγεσαι Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζεις με το ζόρι.

Όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις.

Όπως εμείς σήμερα δεν παίξαμε καλά και πρέπει, ειλικρινά το λέω μακάρι, είναι 62-71, στο τέλος να χάσουμε. Γιατί μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος και εσύ, αλλά κι όλο το άθλημα, το μπάσκετ και το πρωτάθλημα.

Και έτσι, θα αρχίσει να επενδύει κόσμος. Γιατί όσο κερδίζουν με τις διάφορες διαιτησίες, δεν θα πω ονόματα, αυτά θα έχουμε».

Ο Αταμάν φέρνει τους παίκτες για προπόνηση την Τρίτη
Η ήττα από τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ έκανε... έξω φρενών τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αποφάσισε να ακυρώσει την κοπή της πίτας η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη (6/2) το μεσημέρι (16:00).

Συγκεκριμένα αποφάσισε να βάλει από το πρωί meeting με βίντεο και προπόνηση, όπερ και σημαίνει ότι άπαντες θα είναι στο γήπεδο... όλη την ημέρα.

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε τα παράπονά του στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα αν και στάθηκε και στην εμφάνιση της ομάδας του λέγοντας ότι ήταν... τραγική.

«Εχω να κάνω εγώ μια ερωτηση. Ξέρετε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα που να έχει ματς στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας που είναι εργασιμη ημέρα; Αυτό είναι γελοίο. Μετά από διαβολοβδομάδα να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα. Πώς να προετοιμάσεις τους παίκτες σου και να συγκεντρωθείς στο ματς; Δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει επένδυση 25-30 εκατομμύρια επένδυση στο μπάσκετ και παίζουμε 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα. Δεν χρησιμοποιείς έτσι το πλεονέκτημα της έδρας και δεν έχεις χρόνο να προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα όλα ήταν τραγικά. Η ομάδα ήταν κακή το ίδιο εγώ και οι διαιτητές και χάσαμε το ματς. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτό που το σκέφτηκε».

Και συνέχισε: «Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνο εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Να μου πει κάποιος γιατί παίζουμε εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Influencers, οι νέοι σερίφηδες του Διαδικτύου: Η live σύλληψη με Κοψιάλη και οι οδηγίες της ΕΛΑΣ

Λιθουανία: Προσγείωση θρίλερ για 179 επιβάτες - Το αεροπλάνο έφυγε από τον διάδρομο και έπεσε σε λάσπες

Κερατσίνι: Στις φυλακές Τριπόλεως θα μεταφερθεί ο 78χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης