Αρτέτα: «Είναι fake news ότι θα πάω στη Μπαρτσελόνα»

Αρτέτα: «Είναι fake news ότι θα πάω στη Μπαρτσελόνα»

Ο τεχνικός της Άρσεναλ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να αποχωρεί το καλοκαίρι από το Λονδίνο με προορισμό τη Βαρκελώνη

arteta
Το βράδυ του Σαββάτου ο Τσάβι έριξε τη βόμβα, ανακοινώνοντας ότι το καλοκαίρι αποχωρεί από τη Μπάρτα και την Κυριακή ήρθε η καταλωνική Sport να ταρακουνήσει συθέμελα την Άρσεναλ γράφοντας ότι ο Αρτέτα αποχωρεί από τυς Λονδρέζους στο τέλος της σεζόν για να αναλάβει τη Μπάρτσα.

Ωστόσο ο Βάσκος τεχνικός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν το εκτός έδρας ματς με τη Νότιγχαμ διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο, δείχνοντας μάλιστα τρομερά εκνευρισμένος από τη συγκεκριμένη ιστορία.

«Ισχύει η πληροφορία ότι θα φύγετε το καλοκαίρι;» ρωτήθηκε ο Αρτέτα με τον Ισπανό να απαντά:
«Ποιος, εγώ; Όχι, όχι... Αυτά είναι εντελώς ψεύτικα νέα. Αυτό που διαβάσατε χθες, δεν ξέρω από πού προέρχεται. Είναι εντελώς αναληθές και είμαι πολύ αναστατωμένος γι' αυτό».

Κλείσιμο
Κι όταν ρωτήθηκε για το πως δημοσιεύτηκε μια τέτοια πληροφορία, συνέχισε στο ίδιο επιθετικό ύφος: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το έμαθα. Δεν ξέρω από πού προέρχεται, δεν έχει καμία πηγή, δεν έχει τίποτα και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για προσωπικά πράγματα, για να το θέσουμε με τον τρόπο που τέθηκε χθες».

Μάλιστα για να δείξει ότι δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του εκτός από την Άρσεναλ ο Αρτέτα σημείωσε: «Είμαι στο σωστό μέρος. Είμαι με τους σωστούς ανθρώπους, νιώθω πολύ καλά και όπως έχω πει πολλές φορές, είμαι αφοσιωμένος σε ένα όμορφο ταξίδι με αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, αυτούς τους παίκτες, το προσωπικό και τους ανθρώπους μας και επενδύω ακόμα πολλά γι' αυτούς».

Μάλιστα απάντησε και σε ερώτηση που αφορούσε το νέο του συμβόλαιο με τον νεαρό τεχνικό να σημειώνει: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με την ιδιοκτησία και την ηγεσία της ομάδας. Στην Άρσεναλ τα πράγματα έρχονται με φυσικό τρόπο και πάντα τα κάναμε με αυτόν τον τρόπο και με επιτυχία. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις και θα σκεφτώ τον καλύτερο τρόπο για να το κάνουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Μαρουσάκης: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi μέσα από έξι ερωταπαντήσεις - Πού θα ρίξει χιόνι

Ψηφιακά οι εξετάσεις στα τμήματα των Πανεπιστημίων που είναι σε κατάληψη για να μην χαθεί το εξάμηνο

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία 14 ημερών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης