Αζάρ: Το... reunion με τον πιτσιρικά που του κόστισε μια αποβολή και τώρα είναι εκατομμυριούχος

Αζάρ: Το... reunion με τον πιτσιρικά που του κόστισε μια αποβολή και τώρα είναι εκατομμυριούχος

Ο Εντέν Αζάρ στα 32 του εγκατέλειψε την ενεργό δράση και απολαμβάνει τη ζωή, έχοντας συναντήσεις και με ορισμένους... παλιόφιλους

Hazzard2
Στις 25 Ιανουαρίου 2023 η Σουόνσι αντιμεώπιζε την Τσέλσι στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τους Ουαλούς να έχουν κερδίσει 2-0 στο Λονδίνο και να κρατούν στο 0-0 τους «μπλε».

Με το ρολόι να σημαδεύει το 78ο λεπτό η Τσέλσι έχασε την επίθεση κι ο Εντέν Αζάρ, βλέποντας το ball boy να καθυστερεί να δώσει τη μπάλα, προσπάθησε να του την αποσπάσει φτάνοντας στο σημείο να τον κλωτσήσει στα πλευρά.

Eden Hazard Kicks Ballboy At Swansea V Chelsea Match


Δευτερόλεπτα αργότερα ο Βέλγος αποβλήθηκε και εν τέλει τη γλίτωσε με μόλις 4 αγωνιστικές τιμωρία καθώς ο πιτσιρικάς Τσάρλι Μόργκαν, γιος του τεχνικού διευθυντή της Σουόνσι, Μάρτιν Μόργκαν αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση αποδεχομένος τη συγγνώμη που ζήτησε ο ποδοσφαιριστής.



Πολλά χρόνια αργότερα, όπως αποδεικνύεται Έντεν και Τσάρλι όχι απλά άφησα πίσω τους αυτό το απίθανο σκηνικό, αλλά έχουν γίνει δύο καλοί φίλοι οι οποίοι από τη στιγμή που ο Βέλγος εγκατέλειψε μόλις στα 32 του χρόνια την ενεργό δράση, έχουν την ευκαιρία να τα λένε συχνότερα.

Όπως έκαναν και τις προηγούμενες ημέρες όπου βρέθηκαν ξανά και έπαιξαν, σκάκι και γκολφ με τη ζωή τους να έχει αλλάξει δραματικά συγκριτικά με το πως ήταν τον Ιανουάριο του 2013.

Κλείσιμο


Κι ο Αζάρ μπορεί να έκανε τη μεγάλη μεταγραφή στη Ρεάλ (όπου τα χρόνια που έμεινε συνήθως ήταν τραυματίας), αλλά κι ο Μόργκαν μπορεί να μην έκανε καριέρα ποδοσφαιριστή, ωστόσο από το 2022 βρίσκεται στην ετήσια λίστων των Times με τους πιο πλούσιους Βρετανούς χάρις στην ιδέα του να λανσάρει το 2016 (μαζί με τον κολλητό του) την AU Vodka!

Οι δύο αποφάσισαν να επενδύσουν σ' αυτήν την ιδέα και το 2019 μέσα σε ένα μήνα πούλησαν 10.000 μπουκάλια μόνο από ένα προϊόν για να ακολουθήσει η απογείωση.

Κι έτσι πλέον έχει άπλετο χρόνο κι αυτός για να βρίσκεται με «παλιούς φίλους» για ένα ποτό και έναν αγώνα γκολφ...

«Το ωραίο με την αποχώρηση από την ενεργό δράση είναι όταν βλέπεις ξανά παλιούς φίλους. Έχεις κάνει μεγάλο δρόμο τα τελευταία έντεκα χρόνια φίλε μου» έγραψε στα social meadia ο Αζάρ ποζάροντας χαμογελαστός με τον Μόργκαν και κρατώντας φυσικά ένα ποτήρι με την μπλε βότκα του...



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεψαχνίζουν και τους «δωρητές» στον γάμο της Ελέτσι: Ποιοι είναι εκτεθειμένοι στους ελέγχους

Ιερώνυμος: Η Εκκλησία θα περιμένει τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών να αποφασίσουν αν θα βαπτιστούν όταν μεγαλώσουν


Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού με τάσεις αυτοκτονίας ο κρεοπώλης από το Μεσολόγγι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης