Σε δίκη ο Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο

Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα βρεθεί ενώπιον τη ισπανικής δικαιοσύνης για το περίφημο φιλί μετά τον τελικό του Μουντιάλ - Μαζί του παραπέμπεται και προπονητής της Εθνικής γυναικών, καθώς και δύο ακόμη στελέχη της Ομοσπονδίας

Rubiales_Fili
Αφού παραιτήθηκε από την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας και καθαιρέθηκε από τη FIFA (όπου ήταν αντιπρόεδρος) με την ποινή της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια, ο Λουίς Ρουμπιάλες βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος και με το ποινικό σκέλος του σκανδάλου στο οποίο πρωταγωνίστησε σε μια ιστορική ημέρα για το γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρα του.

Η Ισπανία κατέκτησε στα τέλη Αυγούστου το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών στην Αυστραλία και κατά τη διάρκεια της απονομής φίλησε στο στόμα την αθλήτρια της ομάδας του Τζένι Ερμόσο.

Rubiales le da un beso en la boca a Jennifer Hermoso en la celebración del Mundial Femenino 2023


Κλείσιμο
Ο Ρουμπιάλες μετά το σάλο δικαιολογήθηκε ότι ήταν φιλικό, μετά είπε ότι ήταν συναινετικό, αλλά η ισπανική δικαιοσύνη άνοιξε έρευνα και εν τέλει η Ερμόσο ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε καμία συναίνεση.

Αφού λοιπόν έχασε κάθε αθλητικό του αξίωμα, ο Ρουμπιάλες τώρα θα οδηγηθεί σε δίκη καθώς ο Δικαστής που είχε την ευθύνη της έρευνας έκρινε ότι: «Ο ερωτικός σκοπός ή όχι ή η κατάσταση ευφορίας και διέγερσης που βίωσε ως αποτέλεσμα του έκτακτου αθλητικού θριάμβου είναι στοιχεία των οποίων οι συνέπειες και οι νομικές συνέπειες θα πρέπει να εκτιμηθούν στη δίκη ενώπιον του αρμόδιου για την άσκηση της δίωξης οργάνου».

Un nuevo vídeo muestra el momento del abrazo entre Rubiales y Hermoso


Ο Δικαστής μαζί με τον Ρουμπιάλες, παρέπεμψε σε δίκη και τον προπονητή της Εθνικής γυναικών Χόρχε Βίλντα, τον τεχνικό δυευθυντή της Εθνικής ανδρών Άλμπερτ Λούκε και τον επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Ρούμπερν Ριβέρα με την κατηγορία ότι πίεσαν την Ερμόσο «... για να κάμψουν τη θέληση της και να την πείσουν να συμφωνήσει να καταγράψει ένα βίντεο στο οποίο θα δήλωνε ότι το φιλί ήταν συναινετικό», ενώ κλείνει την εισήγηση του του αναφέροντας ότι «το φιλί με την με την Ερμόσο δεν ήταν συναινετικό και ήταν μια μονομερής και αιφνιδιαστική πρωτοβουλία»

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεψαχνίζουν και τους «δωρητές» στον γάμο της Ελέτσι: Ποιοι είναι εκτεθειμένοι στους ελέγχους

Ιερώνυμος: Η Εκκλησία θα περιμένει τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών να αποφασίσουν αν θα βαπτιστούν όταν μεγαλώσουν


Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού με τάσεις αυτοκτονίας ο κρεοπώλης από το Μεσολόγγι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης