Τζένι Ερμόσο: «Δέχθηκα απειλές μετά το φιλί από τον Ρουμπιάλες, δουλεύω ακόμη με ψυχολόγο»

Τζένι Ερμόσο: «Δέχθηκα απειλές μετά το φιλί από τον Ρουμπιάλες, δουλεύω ακόμη με ψυχολόγο»

Το φιλί στο στόμα από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ισπανίας μετά τον τελικό του Μουντιάλ άλλαξε τη ζωή της Τζένι Ερμόσο

roympales
Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την ημέρα που η Εθνική ομάδα γυναικών της Ισπανίας κατέκτησε το Μουντιάλ στην Αυστραλία. 

Μετά τον τελικό η αρχηγός της ομάδας, Τζένι Ερμόσο, ανέβηκε στο βάθρο για να παραλάβει το μετάλλιο της και την κούπα και δέχτηκε χωρίς να το θέλει ένα φιλί στο στόμα από τον τότε πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, τον Λουίς Ρουμπιάλες. 

Un nuevo vídeo muestra el momento del abrazo entre Rubiales y Hermoso


Κλείσιμο
Το φιλί προκάλεσε παγκόσμιο σάλο. Ο Ρουμπιάλες μετά από την κίνησή του δεν είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας ενώ η FIFA του απαγόρευσε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο για 3 χρόνια. 

Παράλληλα δεν συνεχίζει και στη UEFA ως αντιπρόεδρος. Η Ρουμπιάλες από την άλλη αν και αρχικά δεν κλήθηκε στην Εθνική επέστρεψε μετά από μήνες ενώ είχε κερδίσει και ασφαλιστικά μέτρα σύμφωνα με τα οποία ο Ρουμπιάλες δεν μπορεί να την πλησιάσει στα 200 μέτρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)



Η Τζένι Ερμόσο που συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στο Μεξικό μίλησε στο ισπανικό περιοδικό GQ για το φιλί και όσα προκάλεσε στη ζωή της. 

«Αυτές οι εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες.Το ότι έπρεπε να το λέω ξανά και ξανά με πλήγωνε πολύ. Αλλά ξέρω ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να το αφήσω να περάσει. Συνεχίζω να το δουλεύω με τη βοήθεια του ψυχολόγου μου, με τον οποίο είμαι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

Για μένα, η ψυχική υγεία είναι εξίσου σημαντική με την καθημερινή προπόνηση και τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι για να μπορώ να βγω στο γήπεδο. Χάρη σε αυτήν νιώθω δυνατή και δεν είμαι συντετριμμένη ή δεν σκέφτομαι ότι δεν θέλω να παίξω πια ποδόσφαιρο. Δεν έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου» είπε η παίκτρια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQSpain (@gqspain)



Η Ισπανίδα θα ήθελε να την θυμούνται ως: «Ως κάποια που θέλησε να αφήσει την Ισπανία στην κορυφή, αλλά, πάνω απ' όλα, ως κάποια που προσπάθησε να αλλάξει πολλές συμπεριφορές.

Έπρεπε να αναλάβω τις συνέπειες μιας πράξης που δεν προκάλεσα, που δεν είχα επιλέξει ή προμελετήσει. Έχω δεχθεί απειλές και αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζεις ποτέ.

Καλώς ή κακώς, αυτή η ιστορία υπάρχει. Θα μάθω να την εκμεταλλεύομαι θετικά για να αγωνίζομαι για αυτό που πιστεύω ότι είναι καλό για την κοινωνία. Το κίνημα #SeAcabo πρέπει να φέρει μια νέα εποχή.

Τους τελευταίους μήνες, με όλα όσα έχουν συμβεί, το μυαλό μου έχει απομακρυνθεί λίγο από το ποδόσφαιρο. Κατά καιρούς δεν θυμόμουν ότι ήμουν παίκτρια ποδοσφαίρου. Αλλά επιστρέφω στις προπονήσεις, στο γήπεδο, βάζω τη φόρμα μου και θέλω να δώσω ξανά τον καλύτερό μου εαυτό».


Ειδήσεις σήμερα:

Σοκάρουν οι περιγραφές μαθητών που καταγγέλλουν παρενόχληση από τον γυμναστή: «Μου 'λεγε να κάτσω στα πόδια του»

Στουρνάρας: Να επανεξεταστούν όλες οι φοροαπαλλαγές - Η χώρα έχει ανάγκη από έσοδα


Φωτογραφίες: Σε σακούλα δώρου με ουίσκι ήταν η χειροβομβίδα που σκότωσε τον 39χρονο Ουκρανό ταγματάρχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης