Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ράντονιτς από την Τορίνο

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ράντονιτς από την Τορίνο

Ο πάντα έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου ακραίου επιθετικού Νεμάνια Ράντονιτς

Nemanja_Radonjic
Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση κεντρικών αμυντικών, αλλά ψάχνει για να ενισχύσει την ομάδα και σε άλλες θέσεις με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να προσθέτει ένα νέο όνομα στην ερυθρόλυεκη λίστα.

Ο Ιταλός που θεωερείται ο «γκουρού» των μεταγραφικών, αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του ακραίου επιθετικού της Τορίνο, Νεμάνια Ράντονιτς ο οποίος και πριν από 4 χρόνια είχε βρεθεί στο μεταγραφικό ραντάρ της ελληνικής ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με τον Ρομάνο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους τον Σέρβο διεθνή winger εν όψει των τελευταίων ημερών της μεταγραφικής περιόδου.

Πέρα από τους «ερυθρόλευκους» την περίπτωση του 27χρονου τσεκάρει επίσης η Μόντσα, αλλά και η Μαγιόρκα, με τον Σέρβο να έχει το «οκ» της Τορίνο ώστε να αποχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Ο Ράντονιτς ήταν στα βασικά πλάνα του Γιούριτς στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο από τις αρχές του Οκτώβρη και έπειτα έχασε τη θέση του στο σχήμα της Τορίνο, μετρώντας μόλις τρεις συμμετοχές από τα μέσα του Νοέμβρη έως και σήμερα. Συνολικά φέτος μετράει 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας πετύχει και τρία γκολ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Παρτιζάν, προτού μετακομίσει στην Ιταλία όπου «έφτιαξε» το όνομα του. Το καλοκαίρι του 2017 ο Ερυθρός Αστέρας δαπάνησε 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα, με τη Μαρσέιγ να «σκάει» 12 εκατομμύρια έναν χρόνο αργότερα για να τον κάνει δικό της!

Σε αυτό το διάστημα αγωνίστηκε στην Μπενφίκα και στην Τορίνο ως δανεικός, με τους Ιταλούς να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2023 έναντι 1,7 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας έχοντας φορέσει 44 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Πολάκη στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με βαριές ύβρεις - Μιλάει για «βοθρολύματα»

Πρόστιμο 561.000 ευρώ στην εταιρεία FrieslandCampina για αθέμιτη κερδοφορία στο βρεφικό γάλα

O Μπάμπης προσπάθησε να κρυφτεί πριν τον πυροβολήσουν - Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Μεσολόγγι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης