Εδώ και λίγες ημέρες τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Άλεκ Πίτερς ανακοίνωσαν πως θα συνεχίσουν την συνεργασία τους την επόμενη σεζόν.
Ο Αμερικανός φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο και στην Αρμάνι αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τους Ιταλούς.
Την συμφωνία και την υπογραφή συμβολαίου επιβεβαίωσε όμως ο Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο GM της Αρμάνι, ο οποίος έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, είπε σχετικά με το θέμα στην Cosmote TV:
«Ο Άλεκ Πίτερς έχει υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο είναι πολυετές. Περιμένουμε να μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Είναι ένας παίκτης τον οποίο παρακολουθούσαμε για πολλά χρόνια, αλλά δεν είχαμε καταφέρει να τον αποκτήσουμε. Βρίσκεται σε καλή ηλικία, είναι ώριμος, με κίνητρο και θέληση. Η εμπειρία και ο χαρακτήρας του θα προσφέρουν πάρα πολλά στην ομάδα. Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αρμάνι».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.