Ο Μαροκινός επιθετικός θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού
Μία νέα σημαντική απώλεια, λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό προέκυψε στον Ολυμπιακό.
Μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Κηφισιά, σήμερα τέθηκε νοκ άουτ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Ο Μαροκινός που ήρθε από τον πάγκο για να σφραγίσει με το γκολ που πέτυχε στο 85' το τρίποντο του Ολυμπιακού, αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο της Καισαριανής και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα.
Ο Ελ Αραμπί χάνει σίγουρα το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟ, αλλά και τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.