Ο Αργεντινός που έχει σταματήσει χρόνια το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην Ελλάδα ως προπονητής και εντάχθηκε ως πρώτος βοηθός του Ντέιβιντ Νίλσεν στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς.
Ο Λέτο θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στην Καισαριανή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ένταξη του Σεμπάστιαν Λέτο ως βοηθού στο επιτελείο του Ντέιβιντ Νίλσεν.
Μετά από μία σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- στη Λίβερπουλ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει ξεκινήσει ήδη νέα πορεία ως προπονητής.
Η Εστεγκάλ του Ιράν αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της καριέρας του, ενώ ακολούθως εργάστηκε στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ. Σε αμφότερες αποτέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου υπό τον Αντρέα Στραματσόνι.
Κλείσιμο
Πλέον, εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς υπό τον Ντέιβιντ Νίλσεν, με στόχο να βοηθήσει κι αυτός από την πλευρά του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για την επίτευξη των φετινών στόχων.
Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.