Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, καθώς έντυσε στα «πράσινα» τον Σιλβέν Φρανσίσκο.
Ο Γάλλος γκαρντ έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του και να ενταχθεί επίσημα στο «τριφύλλι».
Θερμή υποδοχή από Λεσόρ και Γιαμπουσέλε
Ο ερχομός του Φρανσίσκο προκάλεσε χαμόγελα και στους Γάλλους συμπατριώτες και μελλοντικούς συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, Ματίας Λεσόρ και Γκερσόν Γιαμπουσέλε.
Αμφότεροι τον καλωσόρισαν μέσω Instagram, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Λεσόρ τον καλωσόρισε γράφοντας στα γαλλικά «Καλημέρα!», ενώ ο Γιαμπουσέλε δημοσίευσε μία φωτογραφία από την κοινή τους παρουσία με την Εθνική Γαλλίας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό του για την άφιξη του 27χρονου γκαρντ στο «τριφύλλι».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events