Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη λίστα της ο Κίμιχ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη λίστα της ο Κίμιχ

Στα «ραντάρ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Τζόσουα Κίμιχ

kimmich
Εποχή Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και με τη... βούλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς από το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος έχει στα χέρια του το 25% του συλλόγου. Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος θα αναλάβει πλήρως τον αθλητικό έλεγχο της ομάδας, όμως πρώτα θα πρέπει να περάσει από τον έλεγχο των ιδιοκτητών των ομάδων που κάνει η Premier League, ο οποίος αναμένεται να διαρκέσει έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα από την Αγγλία, ήδη στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει ένας έλεγχος ποδοσφαιριστών εν όψει των επόμενων μεταγραφικών «παζαριών». Ο Τζόσουα Κίμιχ της Μπάγερν φέρεται να είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της Γιουνάιτεντ, με τα δημοσιεύματα από το Νησί να αποκαλύπτουν ότι ο Γερμανός δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση από την Μπάγερν.

Ο Κίμιχ είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια ένας από τους καλύτερους μέσους του πλανήτη, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της μεσαίας γραμμής της Μπάγερν η οποία δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί την αποχώρηση του εάν δεν φτάσει στα γραφεία της ομάδας μια πρόταση των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης