Η άφιξη του ήταν ένα από τα μεταγραφικά μπαμ του καλοκαιριού, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η θητεία του Άλαν Τζαγκόεφ στη Λαμία θα αποδειχθεί εξαιρετικά βραχύβια.
Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος έφτασε στη Φθιώτιδα στα τέλη Σεπτεμβρίου (αποκτήθηκε ως ελεύθερος) και πρόλαβε να κάνει μόλις δύο συμμετοχές (ως αλλαγή στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα), κατά τη διάρκεια της διακοπής ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που τον οδήγησε στην απόφαση να δώσει τέλος στην καριέρα του.
Από την πλευρά της Λαμίας έγιναν προσπάθειες προκειμένου να τον μεταπείσουν, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν όσο καιρό διαρκέσει η αποθεραπεία του και έτσι πλέον απομένει η τυπική ανακοίνωση για το συναινετικό διαζύγιο των δύο πλευρών.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.